UFC

Velika najava pred sudar nokautera: ‘Overeem je i dalje opasan, ali uhvatit ću ga kako griješi!‘

Alistair Overeem
 CHEN BO Imaginechina via AFP
Tijekom svojih bogatih karijera kombinirano su upisali čak 66 pobjeda prekidom

Iduća UFC-ova priredba održat će se u noći sa 6. na 7. veljače, a tog ćemo dana u glavnim ulogama gledati nokautere iz teške kategorije - Alistaira Overeema i Alexandera Volkova.

Dvoboj je ovo u kojem će petorangirani Nizozemac braniti svoju poziciju protiv Rusa koji se na službenoj UFC-ovoj ljestici smjestio odmah iza njega.

Volkov i Overeem tijekom svojih su bogatih karijera kombinirano upisali čak 66 pobjeda prekidom, a da se sprema još jedan najavio nam je 'Drago' u svom razgovoru s MMA Junkie portalom.

"Alistair Overeem je bio jedan od mojih omiljenih boraca u danima kada sam počinjao s profesionalnom karijerom. Da, imamo različite stilove, ali uvijek me impresionirala njegova fizička snaga, sposobnost da zada precizne i snažne udarce te njegov rad u klinču. Stoga sam jako dobro upoznat s njegovima prednostima i slabostima. U posljednje se vrijeme bori nešto rezerviranije, ali je još uvijek jednako opasan. Teško da će naša borba trajati svih pet rundi. Siguran sam da ga mogu uhvatiti kako griješi", poručio je Volkov.

Overeemu će nastup u lasvegaškom APEX kompleksu biti prvi nakon 5. rujna i borbe u kojoj je zaustavio Augusta Sakaija. S druge strane, Volkov se u akciju vraća poslije TKO pobjede nad Waltom Harrisom.

Kome vi dajete prednost?

Linker
20. rujan 2021 01:10