UFC

‘Venom‘ Page i dalje nije siguran da će ići u UFC: ‘Još uvijek postoje prepreke. PFL je također zanimljiv‘

Michael Page
 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
U UFC-u ima dosta zanimljivih mečeva za njega, ali očito nije sigurno da ćemo ga tamo gledati

PFL je i službeno otkupio Bellator, a sigurno postoje borci koji s tim neće biti oduševljeni i koji će tražiti sreću negdje drugdje. Michael ‘‘Venom‘‘ Page već mjesecima govori kako je slobodan borac i kako može ići gdje god poželi, a mislilo se da je praktički sigurna stvar da će se odlučiti za UFC.

Međutim, to još uvijek nije slučaj. Jučer je priznao kako i dalje postoji nekoliko prepreka za potpis s UFC-om, te iako nije rekao ništa specifično, vjerojatno se radi o novcu. Osim toga, rekao je i kako mu PFL djeluje zanimljivo:

‘‘Volio bih da mogu reći da je sigurno da ću potpisati za UFC, ali to nije slučaj. Da budem iskren, još nismo došli do toga. I dalje postoji nekoliko prepreka koje trebamo preskočiti. Ali kao što sam i rekao, i dalje koketiramo. Teško mi je reći. Postoje neke borbe iz snova koje su u UFC-u‘‘, rekao je Page za ‘‘The MMA Fan Show‘‘.

‘‘Kada sam počinjao s MMA-om, ultimativni cilj je bio UFC. S vremenom su se stvari promijenile, nije više samo do imena brenda. Mislim da je i PFL definitivno zanimljiva destinacija, pogotovo s načinom na koji napreduju i razvijaju se. Iako, ne bih ponovno potpisao za Bellator‘‘, dodao je.

U UFC-u ima dosta zanimljivih mečeva za njega, ali očito nije sigurno da ćemo ga tamo gledati. Spominjanjem PFL-a si vjerojatno nastoji malo podići cijenu u pregovorima s UFC-om, ali odluka gdje će nastaviti karijeru je ipak na njemu.

Linker
03. svibanj 2024 11:47