UFC

Vettori bijesan, Till javio lošu vijest: ‘Reći da sam uništen je preblaga riječ...‘

Darren Till
 MI NEWS Nurphoto via AFP
‘Već satima razmišljam kako vam ovo reći, ali odlučio sam se biti izravan...‘

UFC-ova priredba rezervirana za 10. travnja mora pronaći novu glavnu borbu večeri budući da je Darren Till bio prisiljen otkazati svoj nastup protiv Marvina Vettorija.

"Uvijek se trudim 100 posto odraditi svoj dio posla, a onda se ova hrpa pi*kica ne pojavi. Ja sam idući na redu za napad na titulu. A tko god ima nešto za reći, neka se je*eno pojavi za dva tjedna i ja ću ga prebiti i zauvijek mu začepiti usta", napisao je Talijan kada je saznao lošu vijest.

Nedugo nakon toga podužom se objavom na Instagramu javio i Till. Borac iz Liverpoola ispričao se svom nesuđenom suparniku i otkrio da je nastup otkazao zbog prijeloma ključne kosti.

"Već satima razmišljam kako vam ovo reći, ali odlučio sam se biti izravan. Slomio sam ključnu kost i moram otkazati nastup koji me idućeg tjedna čekao protiv Marvina. Svi ljudi oko mene znaju da svakodnevno treniram sa sje*anim koljenima, donjim dijelom leđa, ramenima, rukama,... Jučer sam tijekom treninga odmah osjetio da je nešto slomljeno. Reći da sam uništen je preblaga riječ. Ispričavam se Vettoriju. Nadam se da će ti pronaći novog protivnika i da ćemo mi ovo odraditi u skoroj budućnosti, imam duboko poštovanje prema tebi kao natjecatelju", između ostalog je napisao Till.

Linker
23. travanj 2024 13:53