UFC

(VIDEO) Adesanya prijetio nepoznatom muškarcu na ulici i pljunuo prema njemu! ‘Zna li ovaj tip s kime se svađa?‘

Israel Adesanya i tip s kojim se verbalno sukobio

 Twitter (home Of Fight)
Bivši prvak UFC-ove srednje kategorije vodio je žestoku raspravu iz zasad nepoznatih razloga

Israel Adesanya ne proživljava najbolje trenutke svoje karijere. Zapravo, možemo slobodno reći kako je ‘‘Izzy‘‘ trenutno u najlošijoj fazi svoje profesionalne MMA karijere. Nekadašnji prvak UFC-ove srednje kategorije poražen je u tri od posljednja četiri nastupa, a pobjedu je upisao samo u revanšu protiv Alexa Pereire.

Ostala tri poraza upisivao je od strane već spomenutog Pereire, zatim u meču protiv Seana Stricklanda, a Dricus Du Plessis posljednji je borac koji je porazio Adesanyu. Du Plessis i Adesanya borili su se u noći sa 17. na 18. kolovoza (osmi mjesec) na priredbi u Sydneyju, a Du Plessis je slavio ‘‘submissionom‘‘ u četvrtoj rundi.

Bio je to možda i posljednji pokušaj 35-godišnjeg Adesanye da ponovno osvoji titulu. Godine ga sustižu sve više, a dojam je kako su se pri vrhu srednje kategorije pojavili borci koji su pronašli recept za poraziti ga i iskoristiti njegove nedostatke.

No, stavimo sada lošije rezultate na stranu. Israel Adesanya danas je u fokusu MMA javnosti zbog situacije koja se dogodila izvan kaveza. Naime, bivši UFC-ov prvak snimljen je tijekom rasprave na ulici koju je vodio se nepoznatim muškarcem. Radnja se odvija na Novom Zelandu, a trenutno nije poznato što je točno razlog svađe.

Interesantno je kako muškarac koji se prepirao s Adesanyom nije pokazivao znakove uplašenosti i nije se povlačio nakon "Izzyjevih" prijetnji. Vidno isprovocirani Adesanya govorio je tom muškarcu "molim te, iskušaj me" pozivajući ga da započne fizički sukob, a u jednom trenutku UFC-ov borac pljunuo je u smjeru osobe s kojom se raspravljao.

Nedugo nakon toga video završava, a čini se kako do fizičkog sukoba nije došlo. Mnogi se pitaju zna li uopće taj muškarac s kime se upustio u raspravu i da je nasuprot njega ponajbolji svjetski MMA borac. Vjerujemo da ne zna, jer sigurni smo da ne bi imao ovakav pristup.

Linker
05. rujan 2024 15:04