UFC

(VIDEO) Adesanyina reakcija na Masvidalov nokaut je nešto što morate pogledati

Israel Adesanya i Aaron Bronsteter
Nokaut Jorge Masvidala u borbi protiv Bena Askrena ekspresno je postao jedan od glavnih trenutaka borilačkog sporta u 2019. godini. Svatko je na njega reagirao drugačije, no jedinstvena je ipak reakcija privremenog UFC prvaka srednje kategorije, Israela Adesanye.

Adesanya je u trenucima početka borbe Masvidala i Askrena davao intervju poznatom novinaru Aaronu Bronsteteru. Odjednom je baš u pravom trenutku okrenuo svoj pogled prema kavezu te je vidio ubojito leteće koljeno koje je Askrena instantno poslao na spavanje. U istom trenutku intervju je prekinut, budući da je Adesanya odradio vrlo iskrenu iznenadnu reakciju na ono što se dogodilo u Octagonu. Naravno, to ne znači da se izgasila kamera. Ona je snimila cijelu reakciju "Stylebendera".

Bila je to neka kombinacija šoka i oduševljenja te zabrinutosti za Askrena, koji je nakon udarca neko vrijeme ostao nepomičan ležati na podu kavezu. Jedan od najimpresivnijih nokauta u povijesti UFC-a nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Adesanya se nakon nekog vremena vratio davanju izjave, no još uvijek nije mogao sabrati dojmove onoga što je vidio. Bronsteter je to odmah objavio na Twitteru, a kasnije je video pokazao Jorgeu Masvidalu dok je radio intervju s njim. Njegova reakcija podjednako je zabavna, ali vidio se i ponos zbog onoga što je "Gamebred" uspio napraviti.

Ovo je nokaut o kojem će se dugo pričati, a dogodio se samo dva dana nakon dodjela MMA nagrada za 2018. godinu. Imamo li već najbolji nokaut ove godine? Vrlo lako moguće!

Linker
07. svibanj 2024 23:05