UFC

(VIDEO) Aleksandar Rakić vratio se boksačkim treninzima: Pogledajte kako izgleda udarajući fokusere

Aleksandar Rakić

 Instagram (aleksandar Rakić)
Srpski poluteškaš na dobrom je putu ka potpunom oporavku od teške ozljede koljena

Četiri mjeseca prošla su od posljednjeg nastupa Aleksandra Rakića i teške ozljede koju je pretrpio u meču protiv Jana Blachowciza. Rakiću je tijekom treće runde otkazalo koljeno i bilo je jasno kako slijedi operacija i dugotrajan oporavak.

Ligamenti su nastradali, a Rakić se već dvaput u karijeri nosio s takvom ozljedom, ali ovaj put je desna noga bila u pitanju. Još u petom mjesecu, Rakić je gostovao u MMA Houru i Arielu Helwaniju otkrio je više o svojoj ozljedi.

‘‘Doktor mi je rekao kako je nedavno imao hrvača s istom ozljedom kao što je moja, a četiri mjeseca nakon ozljede, taj hrvač mogao je ponovno hrvati. Ali ne može mi sa stopostotnom sigurnošću reći koliko će trajati oporavak. Radi se o istom doktoru koji je operirao moje lijevo koljeno prije sedam godina. To koljeno i dalje je savršeno pa stoga znam da sam u vrhunskim rukama.‘‘, između ostalog tada je rekao srpski poluteškaš.

Četiri mjeseca su prošla, Rakić nije još započeo s hrvanjem, ali vratio se boksačkim treninzima. ‘‘Raketa‘‘ je na svom Instagram profilu podijelio nekoliko fotografija i video iz boksačkog ringa na kojem možete vidjeti kako udara fokusere.

‘‘Sjajan je osjećaj vratiti se u ring i ponovno boksati. Jako mi je to nedostajalo i sjajno sam se zabavio. Očekujte bolju verziju ‘Rakete‘ jer snažno radim na povratku. ‘Raketa 3.0‘ dolazi.‘‘, napisao je Rakić.

Dakle, čini se da oporavak teče dobro i po planu. Nećemo Rakića gledati u kavezu ove godine, ali u prvoj polovici sljedeće godine imat ćemo priliku gledati ‘‘Raketu 3.0‘‘ verziju i s nestrpljenjem iščekujemo vidjeti koliko će spreman i motiviran Rakić doći nakon oporavka od teške ozljede.

Linker
03. travanj 2024 13:47