UFC

(VIDEO) Arnold Schwarzenegger iskazao divljenje Miočiću: ‘Fantastičan si i godinama me zabavljaš‘

Arnold Schwarzenegger i Stipe Miočić

 Instagram (stipe Miočić)
Velika hollywoodska zvijezda i Stipe Miočić odradili su kraći razgovor

Iako Stipe Miočić kao najveći teškaš u povijesti UFC-a, ne uživa status velike zvijezde te ga se često smatralo nedovoljno popularnim prvakom, činjenica je kako Miočića svi jako cijene i vole njegovu osobnost.

Jedan od onih koji nije krio oduševljenje, jeste i legendarni Arnold Schwarzenegger. 74-godišnja glumačka zvijezda, bivši bodybuilder i nekadašnji guverner Kalifornije susreo se s Miočićem te su on i borac razmijenili nekoliko rečenica. Uglavnom je Arnold bio taj koji je pričao, a radilo se o hvalospjevima.

''Sve što ti mogu reći, jeste da volim gledati tvoje borbe. Fantastičan si i godinama me zabavljaš. Tvoji snažni udarci, nevjerojatno. Tako si dobar i učinkovit.'', rekao je Arnold između ostalog.

Miočić se zahvaljivao i bio je vidno počašćen ovakvim komentarima od veličine kao što je Schwarzenegger. Ovakve stvari zasigurno gode Miočiću jer očito je da mnogi uvažavaju i cijene njegov rad. Stipe nije borac koji je glasan izvan kaveza, no zato je itekako dojmljiv unutar kaveza.

Ipak, gotovo godinu dana prošlo je od njegovog posljednjeg nastupa i poraza od Francisa Ngannoua. Miočić je tada ostao bez pojasa UFC-ove teške kategorije, a sve od tada nije nastupao. Trenutno nije poznato tko će biti njegov idući protivnik, no svi se nadamo da će to biti Jon Jones u meču za privremenog prvaka teške kategorije.

Francis Ngannou zbog ozljede koljena izbivat će iz kaveza sve do kraja godine. Uzevši u obzir njegove napete odnose s promocijom, upitno je hoćemo li ga ikada više gledati pod okriljem UFC-a. Stoga itekako ima smisla da se Jones i Miočić obračunaju za titulu privremenog prvaka, a bio bi to i veliki meč koji Stipe zaslužuje pred kraj svoje karijere.

Linker
26. travanj 2024 17:47