UFC

(VIDEO) Ben Askren dobio originalan poklon pred početak priprema za Jakea Paula

Ben Askren
 screenshot/Twitter
Bivša MMA zvijezda u boksački ring ući će 17. travnja

Nakon što je prošlog mjeseca službeno ugovorio boksački meč protiv Jakea Paula, Ben Askren uskoro bi trebao ući u pripreme za isti. Ovaj bivši uspješni MMA borac te hrvački olimpijac u startu je otpisan od mnogih pa čak i od nekih svojih MMA kolega, unatoč tome što je s boksačkim treninzima krenuo još dok je njegov protivnik bio u osnovnoj školi. Istina, njegov stand up u kavezu nije izgledao dobro, ali sa svojom borilačkom pozadinom te uz boksačke pripreme bi možda to mogao dovesti na zavidnu razinu.

Pripreme će uskoro krenuti, a pred početak istih dobio je poklon od trenera Dana LaSavegea. To je boksačka vreća s likom Jakea Paula na njoj. Odličan poklon za trening gađanja u pravu metu, što će mu lice YouTubera svakako biti.

Askrena će u ovom meču većina njegovih MMA kolega podržati, a neki su već izjavili kako će on ovim putem braniti čast njihovog sporta. Mnogi su mu se ponudili za pomoć, ali nisu svi takvi. Naime, Paul je u svoj tim doveo jedinog borca koji je Askrena nokautirao i to ne na bilo kakav način. Naravno, riječ je o najbržem nokautu u povijesti UFC-a i njegovom autoru, Jorgeu Masvidalu.

Ben je na svom Twitteru novi poklon odlučio predstaviti. Pogledajte kako.

Linker
08. svibanj 2024 05:05