UFC

(VIDEO) Bilo je to vidljivo olakšanje na licu Dane Whitea: Pogledajte reakciju na pobjedu Paddyja

Paddy Pimblett i Dana White

 Instagram (paddy Pimblett)
UFC-ov predsjednik mogao je odahnuti nakon što je Bruce Buffer pročitao službenog pobjednika

Više nije tajna - Paddy Pimblett definitivno je novi veliki ljubimac Dane Whitea. Od samog dolaska pod okrilje UFC-a, bilo je jasno da Pimblett ima potencijal postati zvijezdom, ali Dana White nije se u potpunosti prepustio toj ideji.

Međutim, nakon što je Pimblett u prva tri nastupa upisao tri pobjede prekidom i nakon što je njegov ‘‘hype‘‘ eksponencijalno porastao, postalo je vidljivo da i UFC-ov predsjednik počinje pridavati sve više svoje osobne pažnje Pimblettu.

Gostovanje u Pimblettovom podcastu gdje su zajedno neutemeljeno ismijali Ariela Helwanija, bila je poruka javnosti da je novo veliko prijateljstvo na pomolu. Helwani je ubrzo ušutkao obojicu, a White i Pimblett okrenuli se Paddyjevoj borbi protiv Jareda Gordona.

Gordon je trebao predstavljati najteži dosadašnji izazov za Paddyja, ali Pimblett je bio veliki favorit prema kladionicama. Na kraju smo gledali tijesan meč u kojem je Paddy slavio jednoglasnom odlukom na iznenađenje mnogih.

Jared Gordon, kao i 23 od ukupno 24 predstavnika svjetskih medija, vidjeli su Gordona kao pobjednika. Dojam je i da fanovi na društvenim mrežama vjeruju da je Jared Gordon pokraden, ali Paddy i Dana White mogli su odahnuti.

Twitterom se proširila snimka na kojoj su vidljive reakcije Dane Whitea i Joe Rogana u trenutku kada Bruce Buffer čita tko je pobijedio između Pimbletta i Gordona. Dok je Rogan iznenađen ishodom kao i mnogi, Dana White doživjeo je vidljivo olakšanje na svom licu.

Naravno da mu je ‘‘pao kamen sa srca‘‘, jer bio bi to pravi promašaj da je Pimblett izgubio taman kad ga je White počeo dodatno gurati i promovirati. Nažalost po UFC i samog Paddyja, činjenica je da će Pimblett jako teško gurati svoj pobjednički niz u lakoj kategoriji. Pobjednici koje je dosad porazio daleko su od top 15 ove kategorije, a posebno su daleko od same elite u lakoj kategoriji. Paddy u ovom trenutku ne djeluje kao borac koji će ikada biti spreman parirati takvima, a kad dođu porazi, ‘‘hype‘‘ će samo naglo opadati. Dana White tada će naći novu ‘‘zlatnu koku‘‘, a Paddy Pimblett vjerojatno će se javiti Arielu Helwaniju da mu pruži platformu preko koje će kritizirati UFC i niske plaće u UFC-u. ‘‘Začarani krug‘‘ koji smo vidjeli već nebrojeno puta.

Linker
16. travanj 2024 20:48