UFC

(VIDEO) Bo Nickal nakon samo minutu završio protivnika pa prozvao Chimaeva, Dana se javio: ‘Ne budimo ludi‘

Bo Nickal

 Screenshot (youtube, Ufc)
Bio je to drugi pokušaj Nickala na DWCS-u, ovog puta je dobio ugovor

Borac srednje kategorije Bo Nickal napokon je došao do ugovora s UFC-om. Sinoć je imao svoju drugu priliku zaraditi ugovor s najjačom organizacijom, a samo 58 sekundi mu je trebalo da završi protivnika i uvjeri Danu da mu napokon dodijeli ugovor.

Nickal je već prošlog mjeseca jednom nastupio na DWCS-u, kada je nakon samo 62 sekunde svladao Zacka Borrega a u istom tonu je nastavio i sinoć kada mu je trebalo još i manje – 58 sekundi.

Talentirani hrvač Nickal je noćas pobijedio Donovana Bearda ‘‘submissionom‘‘ nakon nešto više od minute borbe, a to je Dani bilo dovoljno te ga je napokon potpisao. Osim Nickala, podijelio je još četiri ugovora, no interes javnosti je ipak bio najviše usmjeren ka njemu.

Izgleda da se Nickal ozbiljno upustio u stvaranje ‘‘hypea‘‘ oko sebe te je odmah prozvao Khamzata Chimaeva. No, Dana je tu ipak odlučio stati na loptu i smiriti strasti, ali svejedno je nahvalio ovog talentiranog borca:

‘‘Nemojmo biti ludi. Smiješno je kako smo baš danas razgovarali o Khamzatu i mogućnostima oko njega, te kako je taj tip j**eno dobar, znate? Vidjeli ste njegovu posljednju borbu. Pobijediti onako Kevina Hollanda, on je to očekivao. Ali nitko drugi nije mislio da će toliko lagano doći do pobjede‘‘, rekao je Dana.

Iako su mnogi smatrali kako je odbijanje Nickala prvi put samo marketinški trik od strane Dane i Nickala, White je ipak rekao kako Nickal neće imati nikakav poseban tretman nego će postepeno dobivati protivnike kao i svi drugi.

Video cijele borbe pogledajte ispod:

Linker
20. travanj 2024 17:28