UFC

(VIDEO) Borci odradili ceremonijalno vaganje; Israel Adesanya poslužio se citatom iz kultnog filma

Israel Adesanya i Jared Cannonier

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Sve je spremno za najbolji ‘‘fight card‘‘ koji nam je UFC pripremio u 2022. godini

Nakon što su svi akteri večerašnje UFC 276 priredbe uspješno odradili službeno vaganje, preostalo je još samo ceremonijalno vaganje i posljednja sučeljavanje.

Borci su i to odradili sinoć, a mora se priznati kako dugo neki event nije djelovao ovoliko zanimljivo i energično. Pregršt je super zanimljivih mečeva, a posljednja sučeljavanja samo dodatno su podigla atmosfera i nabrijala sve MMA fanove.

Israel Adesanya i Jared Cannonier djeluju silno fokusirani uoči borbe za prvaka UFC-ove srednje kategorije. Niti jedan od dvojice boraca nije htio skrenuti pogled tokom sučeljavanja, ali Jared Cannonier na koncu je ipak popustio i prvi je okrenuo leđa.

''King Kong mi ne može ništa!'' rekao je Adesanya u kratkom razgovoru s Roganom, a time je zapravo citirao Denzela Washingtona i njegovu izjavu iz kultnog filma ''Training Day''.

Što se Cannoniera tiče, Rogan ga je pitao da se osvrne na svoj završni izazov, a Cannonier ga je brzo ispravio.

''Ovo nije finalni izazov, ovo je sljedeći izazov. Ja sam finalni izazov! Spreman sam pojaviti se, razvaliti, bacati svoje šake sve do pobjede i otići kući s pojasom.''

Napeto je bilo između Hollowayja i Volkanovskog koji također ''gore'' od želje da se obračunaju po treći put, a Holloway je uživao osjetno veću podršku publike na ceremonijalnom vaganju.

Interesantan prizor bilo je sučeljavanje Seana Stricklanda i Alexa Pereire. ''Gigantski Brazilac'' kako ga je Strickland nazivao kroz ovaj tjedan, uistinu djeluje kao gigant naspram Seana Stricklanda i razlika u veličini je izrazito vidljiva. 193 centimetra visoki Pereira djeluje zastrašujuće i bit će jako zanimljivo vidjeti kako će se Strickland nositi s ogromnim Brazilcem.

image

Sean Strickland i Alex Pereira

Screenshot (youtube, Ufc)

Sean O'Malley i Pedro Munhoz pomalo su u sjeni nekih zvučnijih imena na ovom eventu, ali svako od njihovih sučeljavanja bilo je na rubu eskalacije, a puno drukčije nije bilo niti ovaj puta. Oba borca preferiraju atraktivan stil i borbu u stojci te nema sumnje da će nas jako dobro zabaviti.

Priredba započinje večeras od ponoći, a snimku ceremonijalnog vaganja pogledajte pri dnu teksta.

Linker
24. travanj 2024 17:43