UFC

(VIDEO) Brunson i Till odradili gospodsko sučeljavanje, program pao na ukupno devet borbi

Derek Brunson i Darren Till
 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Još jedna UFC-ova sučeljavanja srećom su prošla bez incidenata

Nakon što je Jonathan Martinez zbog problema sa skidanjem kilograma bio prisiljen otkazati svoju borbu protiv Marcela Roja, a već ranije otkazana je i borba Matta Schnella protiv Alexa Pereza, program UFC Fight Night 191 priredbe ostao je na samo devet borbi. Svakako je to šteta za europske fanove koji su se zaželjeli UFC borbi u njihovom večernjem terminu, no preostale borbe trebale bi ponuditi dovoljno uzbuđenja.

Martinez i Rojo zapravo su svoje sučeljavanje odradili, no već tamo se dobio dojam da Martinez ima određenih problema, a to se potvrdilo liječnikom zabranom nastupa. Kod preostalih devet parova viđeno je ponešto napetosti i želje za borbom, ali bez ikakvih incidenata. Što se tiče sudionika glavne borbe, Darrena Tilla i Dereka Brunsona, oni su se činili kao da se zapravo jako dobro zabavljaju. Vidjet ćemo hoće li takvo raspoloženje prenijeti u Octagon.

Ispod teksta možete pogledati snimku svih sučeljavanja pred priredbu čiji uvodni program započinje već u 20 sati. Onaj glavni, na kojem se nalazi pet borbi, na rasporedu je od 22 sata

Linker
15. svibanj 2024 17:19