UFC

(VIDEO) Casillas, Iniesta, Nadal, Alcaraz... Brojne sportske zvijezde podržale Topuriju uoči meča s Volkanovskim

Rafael Nadal i Andres Iniesta

 Screenshot/Twitter (Ilia Topuria)
‘Matador‘ je dobio podršku nekih od najvećih svjetskih sportskih zvijezda.

Sitno brojimo do početka UFC 298 priredbe u Anaheimu (Kalifornija, Sjedinjene Američke Države) koju će predvoditi veliki okršaj za titulu perolake divizije između aktualnog prvaka Alexandera Volkanovskog i Ilije Topurije. Opći dojam je da će popularni "Volk" imati nešto veću podršku među samom borilačkom zajednicom, no "Matadora" će, među ostalima, podržavati španjolske sportske superzvijede koje su mu i javno iskazale "support".

Topuria je, naime, na društvenim mrežama objavio kompilaciju sastavljenu od videoporuka koje je dobio od sportskih superstarova iz Španjolske uoči najvažnije borbe u karijeri. Kompilacija uključuje neka od najvećih imena sportskog svijeta, pa se tijekom videa tako pojavljuju i Rafael Nadal, Iker Casillas, Andres Iniesta, Carlos Alcaraz, Alvaro Morata... Cijelu kompilaciju možete pogledati u nastavku.

"Ne mogu biti zahvalniji za sve poruke podrške i ohrabrenja koje sam primio. Prije 15 godina stigao sam u ovu veliku zemlju sa svojom obitelji s vizijom i odlučnošću da promijenim našu sreću, a u subotu ću vam povijesnim naslovom uzvratiti svu ovu ljubav koju ste mi dali. Hvala, Španjolska", napisao je Topuria u opisu objave.

Linker
19. srpanj 2024 22:38