UFC

(VIDEO) Conor McGregor urnebesnim videom reagirao na poraz Cejuda: ‘Samo da si ovo napravio...‘

Conor McGregor

 Screenshot (twitter, Conor Mcgregor)
Irac se jako dobro zabavio gledajući UFC 288 event

Tri godine Henry Cejudo izbivao je iz kaveza, a povratak u kavez okončao je porazom od Aljamaina Sterlinga. ‘‘Triple C‘‘ nije uspio svrgnuti ‘‘Alju‘‘ s trona UFC-ove bantam kategorije, a meč je izgubio podijeljenom sudačkom odlukom nakon pet vrlo kompetitivnih rundi.

Sterling je na kraju ipak zasluženo slavio i obranio titulu, a Henry Cejudo rekao je da mora razmisliti hoće li nastaviti s karijerom. Cejudo se prije svega vratio da bude prvak i da kroz dogledno vrijeme dobije priliku napasti pojas i u perolakoj kategoriji. To je sada nerealna opcija, a s obzirom da mu je 36 godina, povratak u mirovinu djeluje kao izgledan potez.

Šteta što je Cejudo u vjerojatno najboljim godinama odlučio pauzirati, ali tijekom pauze je gradio nešto drukčije karijere. ‘‘Triple C‘‘ se proteklih godina isprofilirao kao jedan od najvećih stručnjaka u MMA-u, a svoje znanje širi kroz trenerski posao, ali i preko YouTube kanala na kojem često objavljuje svoje stručne analize.

Nerijetko je Conor McGregor glavna tema njegovih analiza, a Cejudo je u više navrata pokušavao savjetovati McGregora kako da popravi svoju tehniku i kako da postane ‘‘onaj stari‘‘ Conor McGregor.

Henry je čak posvetio i video u trajanju od 22 minute kako bi detaljno pojasnio što Conor treba promijeniti u svojoj taktici, a Conor je pomno pratio kako Cejudo kritizira neke segmente njegove igre.

Sada kad je Cejudo izgubio od Sterlinga, McGregor je ekspresno iskoristio sitauciju da uputi pokoji savjet McGregoru. ‘‘Notorious‘‘ je snimio kraći video koji je objavio na Twitteru, a prije svega je poručio kako je znao da će Sterling pobijediti i da je dobro unovčio prognozu Sterlingove pobjede.

U nastavku videa uslijedio je Conorov savjet, a radi se o nečemu što je riječima teško opisati i najbolje je da sami pogledate. MMA fanovi pošteno su se zabavili gledajući ovaj Conorov uradak.

Osim spomenutog videa, McGregor je uputio i dodatnu čestitku Aljamainu Sterlingu koji je jutros po treći put obranio pojas prvaka UFC-ove bantam kategorije.

‘‘Najlakši novac koji sam ikada zaradio. Nema niti ogrebotine na ‘Alji‘ (Sterlingu)! Čestitke ‘Funkmasteru‘! Henry je dobar mali borac, ali mora se smiriti sa svojim agendama. Tip ima manje od 20 mečeva u karijeri. Njegove male fintice i sve ostalo ‘hahaha omg‘. Molim te, nauči me.‘‘, između ostalog je poručio McGregoru koji je očito uživao u ‘‘main eventu‘‘ UFC 288 eventa.

Linker
05. svibanj 2024 20:31