UFC

(VIDEO) Covington i Masvidal dobili prvu najavu: ‘Nas dvojica protiv cijelog svijeta!‘

Colby Covington i Jorge Masvidal

 screenshot (Twitter, UFC)
Nekad veliki prijatelji sad će se susreti u jednom od najintrigantnijih borbi u MMA povijesti

"Tim Easy Money preuzima velter kategoriju", jedna je od izjava Colbyja Covingtona, iz vremena kad je tek gradio svoju priču te kad je uz sebe imao svog tada najboljeg prijatelja Jorgea Masvidala. Priču koju su zajedno jako dobro gurali sve do ključnog trenutka, onog kad su obojica postali legitimni kandidati za napad na tron.

Što se tada dogodilo, gdje je zapravo puklo i kako je gotovo bratska ljubav prerasla u netrpeljivost pa možda i mržnju? Teško možemo pronaći baš taj trenutak, možda se radi o nečemu što javnost zapravo nije niti vidjela. Ali, u svakom slučaju, dobili smo jednu kompleksnu priču koja će 9. travnja, ako bude sve po planu, biti okrunjena borbom u UFC-ovom kavezu.

Kao zagrijavanje za ono što će nam u promociji same borbe i UFC 273 priredbe uslijediti, dobili smo prvu video najavu, objavljenu na UFC Canada Twitter profilu. U njoj se kroz kratke snimke prisjećamo dana sloge i prijateljstva, da bi sve završilo posljednjim izjavama vezanim uz borbu koju će odraditi.

UFC je svakako pozdravio jedan ovakav rivalitet te su ga napokon uspjeli oplemeniti onime što je potrebno da ga i financijski naplate, borbom.

Tko zna, možda u najavama borbe saznamo i što se zapravo dogodilo s prijateljstvom ili ono jednostavno više nije moglo postojati nakon što su počeli imati zajedničke interese. Sve u svemu, zanimljivo je i intrigantno, a nakon ovakvih najava postati će još zanimljivije. A mi se veselimo svemu što nas čeka.

Linker
24. travanj 2024 15:53