UFC

(VIDEO) 'Dan nakon što napunim 35 više se neću boriti'

Max Holloway
U četvrtoj epizodi UFC 240 Embeddeda, Max Holloway otkrio je neke planove o svojoj karijeri, ali i o tome kako se osjeća pred borbu protiv Frankieja Edgara. Vrlo zanimljivo bilo je i u šoping centru, gdje je Felicia Spencer "crashala" druženje Cris Cyborg s fanovima.

Na početku epizode pratimo Maxa Hollowaya u hotelu, i dalje u vrlo opuštenoj atmosferi. Cris Cyborg je odlučila spojiti nekoliko medijskih gostovanja za redom, nakon čega se još jednom vraćamo na Hollowaya. Rekao je nešto o borbi protiv Edgara, ali je isto tako dodao kako ima plan da se neće boriti nakon što napuni 35 godina.

Vrlo zanimljiv dio dogodio se u šoping centru, gdje se Felicia Spencer šetala sa zaručnikom, kad su vidjeli ljude koji u redu čekaju druženja s Cris Cyborg. Uletjeli su među fanove, a isti su iskoristili priliku upoznati i svoju sunarodnjakinju. Nakon toga je došla Cyborg, ljubazna i raspoložena kao uvijek.

Da će Spencer ipak imati veliku podršku svojih sunarodnjaka dokazao je otvoreni trening, gdje je pozdravljena glasnim ovacijama. Do kraja epizode iz drugog kuta možemo vidjeti kako su izgledali otvoreni treninzi preostalih glavnih zvijezda.

Linker
14. travanj 2024 06:35