UFC

(VIDEO) Dana White: ‘‘Ova borba će nadmašiti glavnu za šest do sedam puta!"

Khamzat Chimaev i Gilbert Burns

 Screenshot (youtube, Ufc)
Čelni čovjek UFC-a osvrnuo se na ‘main event‘ prije main eventa

Iako borba Chimaeva i Burnsa nije glavna borba večeri, Dana White kaže da je upravo to borba koju fanovi najviše iščekuju. U svom posljednjem intervjuu je istaknuo kako predviđa da će ta borba premašiti glavnu po svim očekivanjima.

''Ide jako dobro, čovječe. Kao što sam već i rekao, sve što se objavi o Chimaevu na internetu jednostavno postane predmet svih razgovora. Ova borba će premašiti naslovnu i sunaslovnu za šest do sedam puta. A još je jako zanimljiv card.''

Na UFC 273 priredbi, Chimaev će tražiti svoju jedanaestu pobjedu za redom, koju će pokušati ostvariti nad iskusnijim Burnsom. 27-godišnji talent i velika nadolazeća zvijezda je u svom trenutno posljednjem nastupu dominantno svladala Lia Jinglianga, ugušivši ga u prvoj rundi.

Gilbert Burns se vraća nakon poraza od Kamarua Usmana i pobjede nad Stephenom Thompsonom, a ovog puta će odmjeriti snage s velikim talentom, Khamzatom Chimaevom. Ima li 'Durinho' odgovor na sve što Chimaev nudi, ostaje nam za vidjeti.

Hoće li se riječi Dane Whitea obistiniti, saznat ćemo večeras. Bila je to vrlo hrabra prognoza, pogotovo ako uzmemo u obzir da je naslovna borba večeri borba za pojas u perolakoj kategoriji između Alexandera Volkanovskog i 'Korean Zombiea', dok je sunaslovna borba famozni revanš Petra Yana i Aljamaina Sterlinga.

Video cijelog intervjua pogledajte ispod.

Linker
03. svibanj 2024 09:24