UFC

(VIDEO) Borci odradili ceremonijalno vaganje, Dana White imao je posla s razdvajanjem

UFC 273 - ceremonijalno vaganje

 Screenshot (youtube, Ufc)
Akteri UFC 273 priredbe odradili su posljednja sučeljavanja uoči sutrašnjih nastupa

Konačno se svi možemo okrenuti iščekivanju borbi na UFC 273 borbi. Nakon što su borci ranije tijekom dana odradili službeno vaganje, preostalo je proći kroz ceremonijalno vaganje, posljednja sučeljavanje i zadnje izjave uoči velikog PPV eventa koji nas čeka u noći sa subote na nedjelju.

Ceremonijalna vaganja često znaju ponuditi razne zanimljivosti, tenzije, naguravanja i slične stvari. Nije toga izostalo niti ovaj put, ali Dana White uz pomoć službenog osoblja, dobro je kontrolirao situaciju. Naravno da je intervencija bila potrebna između Khamzata Chimaeva i Gilberta Burnsa.

Obojica velteraša izuzetno su nabrijani na borbu, a tenzije između njih skočile su na jučerašnjoj konferenciji za medije. Chimaev je prijetio, Burns je ismijavao njegov način govora, a Khamzat je u jednom trenutku čak i lupao šakom o stol. Sve to upućivalo je da bi White trebao biti na dodatnom oprezu prilikom sučeljavanja ove dvojice, a tako je i bilo. Chimaev se odmah unio u lice Burnsu, no Brazilac nije burno reagirao i veći problemi su izbjegnuti.

Sučeljavanja Aljamaina Sterlinga i Petra Yana također su potencijalno kritična. Sterling je htio to odraditi još jučer na konferenciji za medije, ali zaštitari su ih uspješno razdvojili. UFC-ov predsjednik i ovdje je bio na konstantnom oprezu, ali sve je ostalo na verbalnom sukobu. Što su borci izgovorili jedan drugom, vjerojatno ćemo saznati u idućoj epizodi UFC Embeded serijala.

Volkanovski i Jung kao predvodnici ove priredbe, nisu borci koji preferiraju iniciranje sukoba prije nego za to dođe vrijeme. Ipak, obojica su djelovala silno željni borbe, ali sve je prošlo mirno i na koncu su si pružili ruke.

image

Alexander Volkanovski i Chan Sung Jung

Screenshot (youtube, Ufc)

UFC 273 event započinje sutra u ponoć, a ''main carda'' starta u 04:00h. Kompletnu snimku ceremonijalnog vaganja možete pogledati u videu pri dnu teksta.

Linker
20. travanj 2024 08:31