UFC

(VIDEO) Diazi objavili kompilaciju: Ovako su u 2020. izgledali treninzi najpopularnije MMA braće

Nick Diaz i Nate Diaz
 screenshot/YouTube
Nate i Nick Diaz imaju namjeru 2021. godine vratiti se u Octagon

Kroz gotovo cijelu drugu polovicu 2020. godine, pratili smo informacije o Nicku Diazu i njegovoj namjeri povratka borbama. Iako će idućeg mjesecea biti šest godina otkako se stariji brat Diaz posljednji put borio, njegov tim tvrdi da je spreman za povratak u Octagon i kako samo treba pronaći uvjete koji svima odgovaraju. Jedan probni trening kamp i skidanje kilograma je odradio, a također je nakon dugog vremena i svakodnevno u dvorani.

Kod njegovog brata Natea ipak nije toliki problem, no on je ostao bez nastupa u 2020. godini, nakon što je godinu ranije nastupio dva puta i to nakon trogodišnje pauze. Uostalom, on konstantno trenira te se nada prilici za revanš protiv Jorgea Masvidala, budući da njihovu borbu i dalje smatra prerano prekinutom.

Da bi pokušali još kvalitetnije raspaliti vatru oko za njih povratničke 2021. godine, Diazi su na YouTubeu objavili kompilaciju s njihovih treninga i to u trajanju od šest minuta, unutar koje može vidjeti kako trenutno izgleda njihova fizička sprema te kakva je bila atmosfera u dvorani tijekom karantenom i mjerama obilježene 2020. godine.

Hoće li se Diazi vratiti? Sumnjamo da na svijetu postoji ijedna osoba koja u ovom trenutku može dati odgovor na to pitanje. No, bilo bi lijepo još koji put vidjeti obojicu.

Linker
22. travanj 2024 22:09