UFC

(VIDEO) Drugi dio UFC pregleda godine: Od McGregorovog loma noge pa do ponajboljih mečeva godine

Justin Gaethje vs. Michael Chandler

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Ušli smo u 2022. godinu, no dok čekamo nastavak UFC uzbuđenja, vrijedi se osvrnuti na proteklu godinu

Netom završena 2021. godina pružila je jako puno upečatljivih UFC trenutaka. Tako je i sama promocija složila kompilaciju najzanimljivijih i najbitnijih momenata tokom prošle kalendarske godine. Kompilacije su podijeljene na dva dijela, a prvi dio imali ste prilike pogledati još prije Božića. Ukoliko ste ga propustili, klikom na LINK možete ga pronaći.

Otprilike tjedan dana čekali smo na objavljivanje drugog dijela. Naravno da je druga borba između Conora McGregora i Dustina Poiriera jedan od najznačajnijih UFC trenutaka u 2021. godine (listu 10 najbitnijih UFC trenutaka u protekloj godini, možete pročitati OVDJE). Irac je u trećem meču protiv Poiriera, doživio težak prijelom lijeve noge, a njegov oporavak i dalje traje. Meč su odradili sredinom sedmog mjeseca.

Ipak, niz je sjajnih trenutaka koji su također obuhvaćeni videom. Od Khamzata Chimaeva pa do sjajnih nastupa i iznenađenja od strane Glovera Teixeire i Julianne Pene. Naravno da su mečevi između Volkanovskog i Ortege te Gaethjea i Chandlera morali biti unutar kompilacije, jer radi se o ponajboljim borbama koje smo gledali tijekom 2021. godine.

Što su sve UFC-ovi ljudi zaslužni za izradu ovakvih kompilacija ubacili u drugi dio godišnjeg pregleda, pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta. Uživajte.

Linker
22. travanj 2024 17:17