UFC

(VIDEO) Dustin Poirier ošamario prolaznika koji ga je provocirao: Koristio kultnu Conorovu izjavu

Dustin i Jolie Poirier

 Instagram (mrsjoliepoirier)
Ovo je moglo i puno gore proći, primjerice da se Dustin odlučio sići s auta i dodatno se obračunati s provokatorom

‘‘Your wife is in my DM-s‘‘, rekao je te večeri Conor McGregor nakon što ga je Poirier porazio. U tom trenutku mu to nije pretjerano smetalo, vrlo vjerojatno jer je bio svjestan koliko je bogatiji tog trenutka izašao iz kaveza. No, reći to jednom od ponajboljih boraca lake kategorije na ulici – nije baš pametno.

Proteklog se vikenda u njegovoj Louisiani, Youngsvilleu održala Mardi Gras povorka. Radi se o karnevalskoj manifestaciji, a Dustin se sa suprugom vozio na prikolici jednog automobila. Dotični gospodin je na transparent napisao tu kultnu Conorovu provokaciju te ju je u trenutku prolaska pokazao Dustinu, što ovaj nije dobro prihvatio.

Nakon što je počeo prolaziti pored njega, ovaj mu je rastvorio transparent i pokazao što je napisao. Dustin je na to pobjesnio te ga pozvao da priđe bliže pružajući mu ruku. Prolaznik je pomislio da se Dustinu šala svidjela i da mu želi dati ‘‘pet‘‘, no Dustin ga je ošamario čim se ovaj primaknuo.

Inače, Poirier je jako vezan za svoju suprugu koja je s njim od početka i bodri ga iz prvog reda u svakoj njegovoj borbi, ali na takvu provokaciju Conoru nije ništa rekao. Zato je nastradao prolaznik koji je odlučio provocirati UFC-ovog borca, a za to je dobio i šamar. Ovo je moglo i dosta gore proći, primjerice da je Dustin odlučio sići s auta i dodatno se obračunati s provokatorom.

Dustin je u trenutno posljednjem nastupu svladao Michaela Chandlera, a za sad se ne zna kada ćemo ga ponovno gledati u kavezu. Dok se to ne sazna, pogledajte cijeli video koji se proširio društvenim mrežama:

Linker
14. travanj 2024 00:27