UFC

(VIDEO) DWCS 6: Dana podijelio čak pet ugovora, ostvaren i najbrži nokaut u povijesti serijala

Ribeiro vs Valenzuela

 Screenshot (twitter, Mmafightingonsbn)
Pogledajte i videa najboljih finiša

Dana White je noćas nastavio dijeliti ugovore ‘šakom i kapom‘. Šef UFC-a je noćas na DWCS-u podijelio čak pet ugovora, a vrlo uzbudljivu noć zatvorio je Esteban Ribovics koji je u samo 90 sekundi došao do atraktivnog nokauta koji ga je doveo do ugovora s UFC-om. Ribovics je ostao neporažen i dodao je i jedanaestu pobjedu u svojoj profesionalnoj karijeri u vlastiti rezime.

U sunaslovnoj borbi večeri gledali smo dva odlična borca u srednjoj kategoriji, a osim toga postavljen je i rekord DWCS-a. Claudio Ribeiro je nakon samo 25 sekundi nokautirao Ivana Valenzuelu, a nokaut i zvuk istog je uistinu bio jeziv. Video pogledajte ispod:

Također, jedna od iščekivanijih borbi ovog eventa bila je ona između bivšeg prvaka Cage Warriorsa Jacka Cartwrighta i Josea Johnsona. Johnson je uspio doći do ranog rušenja, no Cartwright se ubrzo i skoro ga završio ‘‘D‘arce‘‘ gušenjem. Prvu rundu je ipak uzeo Johnson, dok je u drugoj nešto bolji bio Jack. U trećoj je bolji bio Johnson te je došao do pobjede. Nanio je prvi profesionalni poraz Cartwrightu i zaradio UFC ugovor.

Hailey Cowan je podijeljenom sudačkom odlukom svladala Claudiu Leite, dok je u prvom meču priredbe Nazim Sadykhov nokautirao Ahmada Hassanzadu brutalnim ‘overhandom‘ u trećoj rundi.

Rezultate cijele priredbe možete vidjeti ispod:

DWCS 6: Week 4 - Rezultati priredbe

Esteban Ribovics def. Thomas Paull via KO - R1, 1:30

Claudio Ribeiro def. Ivan Valenzuela via KO - R1, 0:25

Jose Johnson def. Jack Cartwright via jednoglasnom sudačkom odlukom (30-27, 29-28, 29-28)

Hailey Cowan def. Claudia Leite via podijeljenom sudačkom odlukom (29-28, 28-29, 29-28)

Nazim Sadykhov def. Ahmad Hassanzada via KO - R3, 1:59

Linker
27. travanj 2024 06:30