UFC

(VIDEO) ESPN-ov novinar pitao Stipu Miočića hoće li se umiroviti nakon borbe s Jonesom, evo što je odgovorio

Stipe Miočić

 Screenshot/YouTube
Najzanimljiviji dio intervjua dogodio se kada je na red došlo pitanje o potencijalnom umirovljenju nakon UFC 295 priredbe

Četrdesetak dana dijeli nas od monumentalnog okršaja u kojem će, na bojnom polju Madison Square Gardena, Stipe Miočić i Jon Jones ratovati za pojas teške divizije UFC, sportsku besmrtnost i ogromno borilačko naslijeđe. Kako se priredba bliži, tako je i Stipe, koji inače nije pretjerano sklon javnim nastupima, sve prisutniji u medijima. Prošlog je tjedna odradio nekoliko medijskih gostovanja, a posljednji intervju dao je u petak za ESPN.

Razgovor najuspješnijeg teškaša u povijesti UFC-a s ESPN-ovim novinarom Marcom Raimondijem trajao je nešto duže od 11 minuta, a Stipe tijekom tog vremena nije iznio puno novih informacija, već je uglavnom, kratkim i sažetim odgovorima, ponovio sve ono što je izjavljivao i u ranijim intervjuima, a što smo vam redovito prenosili. Najzanimljiviji moment dogodio se, zapravo, na samom kraju intervjua kada je Raimondi Stipi postavio pitanje postoji li mogućnost da mu borba s Jonesom bude posljednja u karijeri.

"Uvijek postoji mogućnost. Razmišljam o umirovljenju još od svoje prve borbe na UFC 136 priredbi. Vidjet ćemo. Trenutno ne brinem o tome nego brinem o borbi", rekao je američki borac hrvatskog podrijetla uz široki osmijeh, a potom kratko odgovorio i na pitanje o tome što misli hoće li 11. studenog biti posljednji put da gledamo Jonesa u oktogonu: "Možda, a možda i ne. Ne razmišljam o tome, on neka brine o tome, a ja ću brinuti o sebi".

Cijeli intervju možete pogledati OVDJE.

Linker
23. travanj 2024 20:33