UFC

(VIDEO) Frustrirani Rodriguez se izderao na Bispinga i zatim ispričao fanovima: Osjećam se loše zbog ovog ishoda, ponovit ćemo borbu!

Yair Rodriguez i Michael Bisping
Yair Rodriguez nije mogao sakriti svoju frustraciju i razočaranje nakon što je nenamjernim faulom nad Jeremyjem Stephensom uskratio domaću publiku sjajne borbe na UFC Fight Night 159 priredbi u Mexico Cityju.

Rodriguez se vratio u Octagon gotovo godinu dana nakon spektakularnog nokauta Chan Sung Junga u Denveru te je fanovima trebao pružiti još jedan nezaboravan nastup. No nažalost, "El Pantera" je nakon samo 15 skundi borbe slučajnim ubodom u oko onesposobio Stephensa te je borba poništena.

26- godišnji Meksikanac bio je poprilično uznemiren situacijom što se jasno vidjelo tijekom njegovog Octagon intervjua. Naime, kada je komentator Michael Bisping stavio ruku na njega kako bi uzeo izjavu, Rodriguez je odmahnuo rukom i počeo vikati na umirovljenog UFC veterana.

Rodriguez se zatim smirio i ispričao publici zbog nesretog završetka borbe te je izrazio želju da ponovi meč sa Stephensom.

"Velike isprike svima. Obojica smo naporno trenirali za ovu borbu. Svi su potrošili puno novaca kako bi došli ovdje podržati nas i gledati kako se natječemo. Osjećam se zaista loše zbog toga. Jeremy će se vratiti. Želim da ovo ponovimo", rekao je Rodriguez.

Linker
20. travanj 2024 08:43