UFC

(VIDEO) Hooker si sam izvadio šavove i pokazao kako izgleda tjedan dana nakon batina karijere

Dustin Poirier i Dan Hooker
 screenshot/YouTube
Dan Hooker pokazao je kao njegovo lice izgleda samo tjedan dana nakon borbe protiv Dustina Poiriera

Iako je u borbi protiv Dustina Poiriera uzeo prve dvije runde, Dan Hooker je u tri preostale poražen, uz velike batina koje je primio kroz pokušaje da vrati inicijativu i na taj način dođe do pobjede. Pogled na njegovo lice nakon borbe nije bio ugodan i bilo je jasno kako će još neko vrijeme imati uspomene na spektakularnu večer u UFC-ovom APEX-u.

Ipak, tjedan dana kasnije, dok se nalazi u samoizolaciji nakon povratka na Novi Zeland, Hooker je odlučio fanovima i medijima otkriti kako njegovo lice izgleda. Kako je on sam otkrio, dojam je kao da gotovo nikakve velike štete nije bilo, a ne da je primio troznamenkasti broj udaraca u lice.

Hooker je objavio i video na kojem je prikazano kako si sam vadi šavove iz posjekotina, ponosan time što oporavak prolazi i bolje nego se nadao. On je već najavio kako će odmah po završetku karantene biti u treningu te kako se nada još jednoj borbi ove godine. Kao kandidate za istu naveo je Charlesa Oliveiru i Tonyja Fergusona, borce preko kojih bi unatoč porazu u posljednjem nastupu mogao učvrstiti Top 5 poziciju na rankingu lake kategorije.

Linker
15. travanj 2024 11:42