UFC

(VIDEO) Isplivala je cijela snimka hrvačkog sparinga između Cormiera i Makhacheva

DC i Makhachev

 Screenshot (youtube, Javiermendezakapodcast)
Iako se radi o šali, Islamova tehnika je stvarno odlična

Neki dan smo objavili dio snimke hrvačkoga sparinga između Islama Makhacheva i Daniela Cormiera na kojoj se vidi kako Islam ruši DC-ja, što je naišlo na velike kritike jer se očigledno radi o šali između timskih kolega.

Iako je svima jasno da se ne radi o ozbiljnom hrvačkom sparingu nego o zagrijavanju ili hlađenju nakon treninga, jučer su izašle snimke cijelog sparinga a ne samo tih nekoliko sekundi koje je prije nekoliko dana objavio Islam Makhachev. Snimka traje nešto duže, a na njoj se vidi da je Islam još nekoliko puta rušio DC-ja.

Iako se nakon posljednjeg poraza od Stipe Miočića Cormier umirovio od profesionalnog natjecanja, ostao je u legendarnoj AKA dvorani gdje je nastavio voditi treninge hrvanja. Prije MMA karijere Cormier je šest puta bio u reprezentaciji SAD-a u hrvanju na Olimpijskim igrama, ali je i tokom hrvačke karijere osvojio brojna odličja.

Islam Makhachev je također dio AKA dvorane pod vodstvom Javiera Mendeza, a pod njegovom palicom je i došao do pojasa u lakoj kategoriji. Naravno, tu su i godine treniranja Samba i hrvanja, ali i Khabibovog mentorstva za koje je izjavio da je najzaslužnije za njegov uspjeh.

Cijelu snimku hrvačkog sparinga DC-ja i Makhacheva možete pogledati ispod:

Linker
01. svibanj 2024 12:34