UFC

(VIDEO) Israel Adesanya sjajnim videom najavio je revanš s Pereirom: Spreman je izjednačiti rezultat

Israel Adesanya

 Louis Grasse/SPP/Shutterstock Editorial/Profimedia
Dvoboj dvojice najboljih boraca srednje kategorije čeka nas na uskršnji vikend

Jedna od velikih vijesti koju je Dana White sinoć podijelio s UFC-ovim fanovima vezana je za glavnu borbu večeri na UFC 287 eventu. Alex Pereira branit će titulu prvaka u srednjoj kategoriji, a iako se špekuliralo da bi Robert Whittaker mogao biti njegov protivnik, Pereiru ipak čeka revanš protiv Israela Adesanye.

Izzy ne planira odrađivati neke druge mečeve i uzimati preduge pauze nakon poraza od Pereire. Brazilac ga je svrgnuo s trona UFC-ove srednje kategorije u 11. mjesecu prošle godine, a Israel je zaslužio instantni revanš.

Pet puta je Adesanya branio titulu prvaka prije nego ga je Pereira porazio. Nije Adesanya bio daleko od pobjede niti u meču protiv Pereire. Vodio je Izzy na sudačkim karticama uoči pete runde, ali Pereira je krenuo na sve ili ništa i tehničkim nokautom porazio je Adesanyu.

Bio je to zapravo njihov četvrti međusobni obračun. Pereira je Adesanyu dvaput porazio u kickboksu, a do pobjede je došao i u MMA dvoboju. Mečeve u kickboksu ipak treba zanemariti u ovoj situaciji, jer obojica su sada MMA borci i tu je omjer 1-0 u korist Pereire.

Adesanya je u prvoj borbi pokazao neke velike nedostatke u Alexovim vještinama. Brazilac mora još jako puno raditi na svojim hrvačkim i BJJ vještinama, ali u korist mu ide činjenica da niti Adesanya nije naročito potkovan u tom segmentu.

Sve u svemu, čeka nas jako zanimljiv revanš u noći s 8. na 9. travnja (4. mjesec). Puno ćemo još slušati o toj borbi uoči samog održavanja, a Israel Adesanya nije dugo čekao s promoviranjem same borbe. Izzy se više puta žalio da UFC ne odrađuje dobar posao u promoviranju njegovih mečeva i već neko vrijeme preuzeo je to u svoje ruke.

Nedugo nakon službene objave meča, Adesanya je na svojim društvenim mrežama podijelio kraći promotivni video koji djeluje zbilja sjajno. Video je pri dnu teksta, a iako nas više od dva mjeseca dijeli od borbe, isplati se pogledati ovako dobru najavu.

Linker
23. travanj 2024 18:48