UFC

(VIDEO) ‘Prvak protiv prvaka‘: Pogledajte UFC-ov službeni ‘trailer‘ za UFC 284 event

Alexander Volkanovski

 Screenshot (youtube, Ufc)
Fantastični event u Australiji sve nam je bliže i napetost je sve veća

Malo manje od dva tjedna moramo se strpiti do UFC 284 eventa i obračuna dvojice najboljih UFC-ovih boraca u ovom trenutku. Neki se možda neće složiti da su Islam Makhachev i Alexander Volkanovski dvojica najboljih boraca na rosteru, ali UFC-ova ‘‘P4P‘‘ ljestvica svrstava Volkanovskog na prvo mjesto, dok je Makhachev drugi.

Prvak lake kategorije (Makhachev) protiv prvaka perolake kategorije (Volkanovski). Sjajan meč definitivno nas čeka u noći s 11. veljače (2. mjesec) na 12. veljače, a ulog je titula prvaka u lakoj kategoriji.

Islam Makhachev prvu obranu titule tražit će na gostujućem terenu u Perthu (Australija), ali u borbu ulazi kao osjetni favorit. Mnogi smatraju da će razlika u veličini i snazi ipak biti presudna u korist prvaka lake kategorije, ali Volkanovskog nije briga za takve analize i dolazi prepun samopouzdanja.

Nema razloga da ne dođe, jer pod okriljem UFC-a je trenutno neporažen, a upisao je 12 pobjeda. Iz borbe u borbu, Volkanovski izgleda sve bolje i unutar perolake kategorije jednostavno je nepobjediv. Može li nepobjedivost prenijeti i na laku kategoriju, saznat ćemo vrlo brzo.

Ono što će poprilično izostati u promociji ovog meča jest ‘‘trash talk‘‘ i nepotrebne tenzije. Makhachev i Volkanovski nisu pobornici takvog pristupa i najviše ‘‘govore‘‘ onda kad se zaključaju vrata kaveza. U današnjem svijetu ‘‘showbiza‘‘ i ‘‘trash talk‘‘, pravo je osvježenje vidjeti i ovakve borce.

Dok Volkanovski bude napadao pojas u lakoj kategoriji, Yair Rodriguez i Josh Emmett borit će se za titulu privremenog prvaka u perolakoj kategoriji. Pobjednik te borbe bit će ujedno i sljedeći izazivač za titulu u perolakoj kategoriji, a Volkanovski će sigurno sa zanimanjem popratiti i taj meč.

Mi ćemo sa zanimanjem popratiti cijeli event, a dok čekamo, pozabavite se UFC-ovim službenim ‘‘trailerom‘‘ za UFC 284 event. ‘‘Prvak protiv prvaka‘‘, naziv je tog službene najave, a video se nalazi ispod teksta. Uživajte.

Linker
24. travanj 2024 02:31