UFC

(VIDEO) Je li ovo najjači UFC nokaut u ženskom MMA-u ikad? Upoznajte novu UFC borkinju

Dana White, Mick Maynard i Yuneisy Duben

 Screenshot/UFC X (Twitter)
Sinoćnji Dana White‘s Contender Series 70 je oduševio! Odlične borbe i jedan od najbrutalnijih završetaka koje smo vidjeli u ženskom MMA-u

U Las Vegasu, u UFC Apexu, Dana White‘s Contender Series je prilika perspektivnim borcima da se bore za ugovor s UFC-om, dok je UFC-ov predsjednik Dana White prisutan kako bi donio odgovarajuće odluke.

Četvrti tjedan osme sezone obuhvatio je deset boraca koji su se natjecali za priliku da dobiju UFC ugovor. U glavnoj borbi večeri u velter kategoriji, Igor Cavalcanti (9-0) suočio se sa Seok Hyun Koom (10-2).

Na kraju događaja, White je podijelio UFC ugovore svim pobjednicima: Yuneisy Duben, Quillanu Salkilldu, Austinu Bashiju, Djordenu Santosu i Seok Hyun Kou.

22-godišnji Bashi je impresionirao Whitea svojom dominantnom izvedbom koju je zaključio odličnim gušenjem s leđa u drugoj rundi.

Vrhunac večeri donijela je Yuneisy Duben, 28-godišnja neporažena borkinja iz Venezuele. Izazvala je nevjerojatan šok kada je impresivan način zadivila UFC-ov vrh.

Kao veliki autsajder na većini online kladionica (prema BestFightOdds), Duben (6-0) je nokautirala LFA prvakinju u muha kategoriji Shannon Clark (5-1) snažnom desnicom u prvoj rundi, nakon samo minute i 13 sekundi borbe.

Brutalan završetak borbe natjerao je Danu Whitea da izleti iz svog stolca dok su ‘matchmakeri‘ Mick Maynard, Sean Shelby i UFC-ov glavni poslovni direktor Hunter Campbell ostali bez riječi.

White je kroz kavez rekao Duben da možda nema potrebe da ostane i pičeka njegovu konačnu odluku te je time jasno dao do znanja da je potpisivanje UFC ugovora s njom zagarantirano.

Brutalan nokaut možete pogledati niže iz dva različita kuta snimanja.

U nastavku se nalaze kompletni rezultati sinoćnjeg DWCS-a.

DWCS 70

1. Seok Hyun Ko def. Igor Cavalcanti jednoglasnom odlukom (30-27, 29-28, 29-28)

2. Djorden Santos def. Will Currie jednoglasnom odlukom (30-27, 30-27, 30-27)

3. Austin Bashi def. Dorian Ramos gušenjem (RNC) – runda 2, 3:15

4. Yuneisy Duben def. Shannon Clark nokautom – runda 1, 1:13

5. Quillan Salkilld def. Gauge Young jednoglasnom odlukom (30-27, 29-28, 29-28)

Linker
05. rujan 2024 10:21