UFC

(VIDEO) Jimi Manuwa napao Aleksandra Rakića sinoć nakon londonske priredbe: Udario ga s leđa u vrat

Jimi Manuwa vs. Aleksandar Rakić

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Rakić je umirovio Manuwu 2019. godine

Najbolji srpski borac Aleksandar Rakić sinoć je bio gost na odličnoj UFC-ovoj londonskoj priredbi. Došao je Rakić tamo uživati u borbama, slikati se s fanovima, odraditi poneki intervju, no izgleda da sve nije prošlo tako glatko.

Aleksandar je danas na svom Instagram profilu objavio video u kojem ljutito psuje svom bivšem protivniku, Jimiju Manuwi. Prema Rakićevim riječima, Manuwa ga je napao s leđa dok je Aleksandar prolazio do svog mjesta gdje je sjedio. U videu je rekao:

‘‘Jimi Manuwa, ti jedno g**no. K**in sine, koji kukavički potez si napravio sinoć. Ljudi, samo vas želim obavijestiti da je nakon eventa, dok su me zaštitari pratili do prijevoza, gospodin ‘still sleep‘ je sjedio u mom redu na kraju, tako da sam morao proći pored njega. Prvo mi je nešto dobacio na što ja nisam obratio pažnju, ja nemam ništa s njim, to je za mene gotovo. Zatim me je udario s leđa, a čak ni s tako male udaljenosti me nije mogao pogoditi u glavu nego me je udario podlakticom u vrat. Zaštitari su nas razdvojili. Znao si da ću biti sam u Londonu, znao si da sam nedavno imao operaciju i svejedno si to učinio. Zauvijek ću ostati u tvojoj glavi jer sam te umirovio. Sretna mirovina, gospodine ‘Sleep‘.‘‘

Bio je to jedan nesportski potez od strane Manuwe, pogotovo ako se uzme u obzir da je umirovljen borac. No, Rakić ni njemu nije ostao dužan u videu. Pogledajte ga ispod:

Linker
23. travanj 2024 09:37