UFC

(VIDEO) Johnny Walker bosonog i s navučenim rukavicama završio na ulici nakon pobjede: ‘Izbacili su nas‘

John Kavangh i Johnny Walker

 Twitter (john Kavanagh)
UFC-ov poluteškaš ekspresno nakon borbe izbačen je iz dvorane jer nije posjedovao ulaznice

Jako važnu pobjedu za nastavak svoje karijere upisao je Johnny Walker na sinoćnjem UFC 279 eventu. Krajem prve runde Walker je ‘‘submissionom‘‘ (RNC-om) prisilio Iona Cutelabu na predaju.

Brazilac je tako upisao prvu pobjedu od devetog mjeseca 2020. godine i prekinuo je niz od dva uzastopna poraza. Walker je u ovaj meč ušao i kao 13-rangirani izazivač poluteške kategorije, dok je njegov protivnik Cutelaba nerangiran. Dakle, Johnny je obranio svoju poziciju i sada se može fokusirati na sljedeće izazove.

Iako je pobijedio i očekuje se slavlje, Johnnyja Walkera zadesila je vrlo neugodna situacija nakon što je završio svoj meč. Situaciju je opisao njegov trener John Kavangh.

‘‘Dakle, UFC (ljudi iz UFC-a) došli su do nas i samo su nas izbacili (iz T-Mobile Arene). Nije bilo ulaznica za nas i nisu nam dopustili da ostanemo u ‘backstageu‘ kako bismo pogledali event. Ispratili su nas kroz stražnja vrata, izbacili nas van, a Walker nije ni tenisice stigao obuti.‘‘, napisao je Kavanagh na Twitteru, a zatim je priložio i video gdje može vidjeti kako se Johnny Walker nije stigao presvući, pa čak ni rukavice nije stigao skinuti, a već je završio na ulici, izvan T-Mobile Arene.

‘‘Potjerali su me u hotel s riječima tipa: ‘Pobijedio si u svom meču, sad se vrati u hotel. Nisam niti rukavice skinuo.‘‘‘, Walkerove su riječi dok ga Kavangh snima.

Poznati irski MMA trener otkrio je kako su ih udaljili iz dvorane zbog ‘‘sigurnosnih razloga‘‘, a Dana White na konferenciji na medije nije znao konkretno odgovoriti zašto se to dogodilo.

‘‘Pretpostavljam da to rade otkako se COVID pandemija pojavila. Ne znam zašto se to tako odvilo. Siguran sam da nismo izbacili Johnnya Walkera na ulicu dok je bosonog. Kažete da smo ga ipak izbacili, ha? Gadno je ovdje, ne znam.‘‘, rekao je White.

Radi se o podosta čudnom potezu organizatora priredbe, ali Walker se barem može utješiti bonusom koji je dobio od strane UFC-a za svoju izvedbu. Dodatnih 50 tisuća dolara dobio je Walker za pobjedu prekidom protiv Cutelabe.

Linker
26. travanj 2024 12:38