UFC

(VIDEO) Još jedan biser iz prošlosti: Pogledajte kako se McGregor osvetio Diazu!

 Screenshot (YouTube, UFC)
UFC nas je odlučio počastiti još jednim biserom iz prošlosti i na svom YouTube kanalu objaviti HD snimku meča u kojem je Conor McGregor osvetio poraz od Nate Diaza.

Naravno, iza ovog UFC-ovog poteza krije se još jedan način promocije velike UFC 246 priredbe (18. siječnja) na kojoj će McGregor pokušati svladati Donalda Cerronea.

Nate i Conor imali su se priliku dva puta obračunati u Octagonu, a svakom od njih pripala je po jedna pobjeda. Oba njihova meča održana su u velter kategoriji u kojoj je i dogovoren McGregorov dvoboj s 'Cowboyem'.

Nakon što je u ožujku 2016. godine Diaz šokirao svijet i ugušio McGregora u njegovom prvom nastupu nakon spektakularnog detroniziranja Josea Alda, UFC nije imao izbora te je otprilike pet mjeseci kasnije organizirao revanš.

Ovoga puta McGregor je došao pripremljeniji i koncentriraniji te s puno više poštovanja prema borcu iz Stocktona. To se odrazilo i na rezultatu pa je tako tom prigodom pobjeda otišla u ruke Irca iz Crumlina.

Conor je u još jednom fenomenalnom i povijesnom meču slavio većinskom odlukom sudaca, a kako je izgledao taj dvoboj možete se prisjetiti u nastavku članka.

Linker
04. svibanj 2024 12:33