UFC

(VIDEO) Kompilacija koju uvijek volimo pogledati: UFC je izdvojio najbolje reakcije komentatora u 2023. godini

Michael Bisping (lijevo) i Paul Felder (desno)

 Screenshot (youtube, Ufc)
Komentatorske reakcije na završnice mečeva nešto su što fanovi uvijek vole pogledati

Michael Bisping, Jon Anik, Paul Felder, Daniel Cormier, Brendan Fitzgerald i naravno Joe Rogan, neki su od najpoznatijih UFC-ovih komentatora, a svoj posao uglavnom obavljaju više nego dobro.

Gotovo svaki event ponudi nam kombinaciju nekog od bivših boraca (Cormier, Bisping, Cruz) koji služe za stručne komentare i analizu, a s njima budu upareni glavni komentatori poput Jona Anika ili Joea Rogana.

Užitak je pratiti UFC-ove mečeve uz glasove svih ovih nabrojanih imena, ali fanovi uživaju u još nečemu kad su u pitanju UFC-ovi komentatori. Radi se o reakcijama komentatora tijekom mečeva, a uglavnom su to reakcije koje uslijede nakon spektakularnog finiša.

Posebno zanimljive su reakcije koje nastupe nakon što komentatori svjedoče brutalnom nokautu, a UFC nas uvijek počasti snimkom njihovih reakcija u takvim situacijama.

S obzirom da je završila protekla kalendarska godina, a UFC-ova pauza s održavanjem evenata traje do sljedećeg eventa, UFC još uvijek objavljuje najbolje trenutke iz prošle godine. Ovaj put su napravili kompilaciju najboljih komentatorskih reakcija u 2023. godini, a video je u nešto manje od dva dana pogledan čak 270 tisuća puta.

Kako su Joe Rogan i Jon Anik reagirali na spektakularnu pobjedu Justina Gaethjea nad Dustinom Poirierom. Koliko ih je uzbudila pobjeda Israela Adesanye nad Alexom Pereirom, kako je Bisping reagirao na Stricklandovo osvajanje pojasa i još mnogo toga, pogledajte u sjajnom videu ispod ovog teksta.

Linker
26. travanj 2024 10:36