UFC

(VIDEO) Kontroverzni Hardy: 'Uz svo poštovanje DC-ju, Stipe je najbolji teškaš u povijesti!'

Greg Hardy
 Screenshot
Nakon početnog posrtaja u meču s Allenom Crowderom, kontroverzni UFC borac i bivša NFL zvijezda, Greg Hardy, je uhvatio ritam u elitnoj promociji. Dva nastupa i dva nokauta u prvoj rundi su dokaz da UFC nije pogriješio kada je doveo ovu riskantnu akviziciju.

Nakon tri meča u Octagonu Hardy gleda prema naprijed i tvrdi da je spreman za bilo kakav izazov. U intervjuu novinarkom Helen Yee, najavio je nove nastupe u 2019. godini i nove nokaute u tim mečevima.

"Nadam se skorašnjem nastupu, zapravo još dva u ovoj godini. Veselim se novim nokautima i možda nekim rekordima. Upravo u ovom trenutku pregovaramo s UFC-om, tražimo prikladnu borbu i prikladnog protivnika. Bilo tko je opcija, tu nema pogrešnog odgovora. Što veći, to bolji, što brži, to bolji! Ovdje sam da bih se natjecao...", izjavio je Hardy o svojim planovima za aktualnu godinu.

Je li pratio meč Miočić vs. Cormier 2 i kako komentira novu promjenu na tronu svoje kategorije?

"To je bila prekrasna borba. Obožavam gledati teškaše u kavezu, a ovo su dva najbolja. Nisam iznenađen što je Stipe preokrenuo meč u četvrtoj. Pratio sam ga kako ide prema kavezu, čitavo vrijeme je bio u fokusu, kao da je nešto ušlo u njega. Jako mi se svidio čitav meč", odgovara kontroverzni teškaš.

S obzirom na to da je odmah iza Cormiera na listi izazivača, a da je jednom već Miočiću pružio težak meč, novinarku je zanimalo zaslužuje li Francis Ngannou novu šansu protiv Stipe?

"Sigurno. Francis je u zadnje vrijeme zaredao nekoliko dobrih mečeva. Imao je onaj nastup protiv Lewisa u kojem su mu svi zviždali, ali nakon toga se vratio vrlo impresivno. Mislim da se se dokazao kao netko tko može!"

Što je s Jonom Jonesom? Dolazi li prvak poluteške kategorije u višu diviziiju? Hardy ne vjeruje da će se to dogoditi tako skoro.

"Mislim da se Jon igra trenutačno. Jon je sigurno netko tko može sve, on je jedan od najopasnijih ljudi na svijetu, ali u ovom trenutku mislim da će se i dalje posvetiti poluteškoj kategoriji. Bit će tu neko vrijeme prije nego što se digne u kategoriju više", vjeruje Hardy.

Na kraju razgovora je odgovorio na vječno pitanje - Tko je GOAT teške kategorije?

"Uz svo poštovanje Danielu, Stipe je sigurno najbolji teškaš u povijesti! U ovom trenutku mislim da bi riješio svakoga koga stave pred njega. On je jedan od većih tipova u diviziji, ali je ujedno jedan od tehnički boljih boraca. On je nešto poput Werduma, ali s ubojitim šakama."

Linker
25. travanj 2024 20:16