UFC

(VIDEO) ‘Korejski Zombi‘ želi dokazati da Azijati nisu slabi, a Volkanovski se nabrijao nakon sučeljavanja

Alexander Volkanovski

 Screenshot (youtube, Ufc)
Prvak i izazivač perolake kategorije odradili su pristojnu konferenciju za medije

Dok između Petra Yana i Aljamaina Sterlinga, a od jučer između Chimaeva i Burnsa, postoje određene tenzije, posve je druga priča između Alexandera Volkanovskog i Chan Sung Junga.

Predvodnici UFC 273 priredbe nisu osobe koje preferiraju ''trash talk'' i verbalne sukobe. Obojica vole ''pričati u kavezu'', a njihove borilačke vještine čine ih dovoljno zanimljivim, neovisno o onome što pričaju izvan kaveza.

''Korejski Zombi'' u ovaj meč ipak ulazi kao osjetni autsajder, a priliku je dobio nakon što je Max Holloway otkazao svoj nastup zbog ozljede. Ipak, ''Zombija'' nikad ne možemo podcijeniti, jer radi se o borcu koji je dugi niz godina pri samom vrhu UFC-ove perolake kategorije. Radi se o borcu potkovanom u svim segmentima MMA-a i Volkanovski će morati biti na oprezu.

''Puno ljudi misle da su Azijati slabi jer nikad nismo imali prvaka, ali to nije slučaj. Radi se o tome da Azijat nemaju toliko prilika i mogućnosti kao neke druge rase. Ako postanem prvakom, tada će više Azijata dobiti priliku boriti se u UFC-u i potencijalno će postati prvacima.'', objasnio je ''Zombi'' važnost svog idućeg nastupa.

Kako je odluka UFC-a bila da nema sučeljavanja, neki od boraca nisu se uspijevali pomiriti s tim. Aljamain Sterling silno se htio sučeliti s Yanom, a više o tome možete pročitati OVDJE. Alexander Volkanovski zanemario je upute promocije i pozvao je ''Zombija'' na sučeljavanje. Korejac je pristao, ali jasno je bilo kako između njih neće biti tenzija i dopušteno im je sučeljavanje.

Volkanovski se samo dodatno nabrijao nakon odmjeravanja s Jungom, a to je prezentirao raskopčavanjem košulje i prezentiranjem svoje zavidne forme.

Odnos Volkanovskog i ''Zombija'' donekle je osvježenje u odnosu na Yana i Sterlinga te Chimaeva i Burnsa, a lako je moguće da upravo ovaj dvojac ponudi najviše uzbuđenja. S razlogom su postavljeni kao glavna borba večeri.

Linker
24. travanj 2024 14:38