UFC

(VIDEO) Lakat iz pakla! Prisjetite se kako je Matt Brown brutalno nokautirao Diega Sancheza

Matt Brown

 Douglas P. DeFelice/Getty images/Profimedia
Četiri godine prošle su od jednog od najboljih nokauta u 2017. godini

UFC-ov veteran Matt Brown (23-18-0, 16-12 UFC) trebao se boriti na idućoj UFC-ovoj priredbi, 04. prosinca, protiv Bryana Barberene. Nažalost, ''Immortal'' neće odraditi svoj 29. UFC nastup na toj priredbi, jer meč je morao otkazati zbog zaraze koronavirusom.

''Danas je bio usran dan. Pozitivan sam na COVID-19 i stoga je moja borba otkazana.''

''Cijelog vikenda bio sam bolestan, ali osjećam se bolje sada. Izgubio sam osjet njuha danas. Odradio sam trčanje danas, a pluća su mi gorila. Pomislio sam da je možda zbog hladnog zraka, ali možda sam još uvijek bolestan. Brzo ću ovo prebroditi i nastaviti.''

Dakle, Browna definitivno nećemo imati prilike gledati na idućem UFC eventu. Međutim, fanovi ovog veterana donekle se mogu utješiti UFC-ovim podsjetnikom na jedan od najspektakularnijih nokauta u Brownoj karijeri. 15 puta u karijeri, Brown je slavio nokautom, no 2017. godine nokautirao je Diega Sancheza ''laktom iz pakla''. U meču dvojice legendi, Matt je posao završio u prvoj rundi, a poznati borilački portal Bloody Elbow proglasio je tak nokaut najboljim u 2017. godini. Legendarni Diego Sanchez nokautom je gubio četiri puta u karijeri, no Matt Brown vjerojatno je to napravio na najokrutniji način.

Prisjetite se tog sjajnog, ali nevjerojatno brutalnog poteza, u videu koji je priložen pri dnu teksta.

Linker
23. travanj 2024 12:55