UFC

(VIDEO) Ludo vaganje za UFC u Brazilu: 'Ratnik' Craig, 'Joker' Perez, 'Jacare' prvi put u poluteškoj...

 Screenshot (YouTube)
Prava drama se odvijala na službenom vaganju za UFC-ovu priredbu u Sao Paulu. Kasnije je stvar ipak malo popravljena jer je otkriveno da su dvije od tri borkinje koje nisu prošle zapravo žrtve neispravne vage koja je pokazivala više nego što je trebalo.

Nakon jutarnje službene vage, uslijedila je kao i uvijek ona večernja - ceremonijalna. Brazilka De Padua se unatoč padu od dva kilograma pojavila i na ceremonijalnom vaganju pa je jasno da će se njezin meč protiv Ariane Lipski ipak održati.

Sva ostala sučeljavanja, uključujući i ona glavnih protagonisa Jana Blachowicza i Ronalda "Jacarea" Souze, su prošla mirno. Bilo je tu zanimljivih "nastupa" poput Škota Paula Craiga koji je izašao lica obojanog ratničkom plavom bojom. Ili Brazilca Markusa Pereza koji se pojavio našminkan poput aktualnog filmskog junaka "Jokera". To se vjerojatno neće svidjeti Srbinu Aleksandru Iliću koji je također "Joker" i koji na vaganje izlazi u maski ovog strip i filmskog junaka.

Podsjetimo kako se u "main eventu" susreću Jan Blachowicz i novopridošlica u polutešku kategoriju veteran Ronaldo "Jacare" Souza. Priredba počinje od 02:00 sata ujutro u noći sa subote na nedjelju 17. studenog. Video ceremonijalnog vaganja možete pogledati u nastavku.

Linker
19. travanj 2024 21:18