UFC

(VIDEO) Makhachev i Volkanovski odradili sučeljavanje: Publika u Australiji oduševila atmosferom

Islam Makhachev i Alexander Volkanovski

 Screenshot (youtube, Ufc)
Jako smo blizu fantastičnog meča koji nas čeka u sklopu UFC 284 eventa

Nešto više od jednog dana dijeli nas do početka UFC 284 eventa. Spektakularni UFC-ov event održat će se u noći sa subote na nedjelju, a borci su danas odradili konferenciju za medije i sučeljavanja.

Kao što se i očekivalo, sučeljavanja su prošla vrlo miroljubivo i bez nepotrebnih tenzija, naročito između Alexandera Volkanovskog i Islama Makhacheva. Upravo njih dvojica predvodit će ovaj event borbom za prvaka u lakoj kategoriji.

Volkanovski kao prvak perolake kategorije okušat će se u višoj kategoriji i u meč ulazi kao osjetni autsajder. Islam Makhachev s druge strane tražit će prvu obranu titule koju je osvojio u desetom mjesecu prošle godine. Makhachev će imati veliku prednost u visini, vjerojatno i u težini te snazi, ali Volkanovski u ovaj meč ulazi kao prvorangirani borac na UFC-ovoj ‘‘P4P‘‘ ljestvici.

Makhachev je odmah iza njega u poretku kojim se rangiraju najbolji UFC-ovi borci neovisno o težinskoj kategoriji. Dok će Makhachev imati prednosti u fizikalijama, Volkanovski će imati prednost domaćeg terena, a sudeći po konferenciji za medije, ta prednost mogla bi biti velika.

Naime, Australci su priredili fantastičnu atmosferu već na samoj presici. Bučno su podržavali svoje borce, a podjednako bučno zviždali su protivnicima njihovih domaćih uzdanica.

Atmosfera je bila posebno užarena kad su Volkanovski i Makhachev stali jedan nasuprot drugog i odradili sučeljavanje. Volkanovski je dodatno animirao publiku, ali Makhachev je djelovao smireno te se čak i zabavio s Volkanovskim.

Uspjeli su jedan drugog ‘‘opipati‘‘ kako bi provjerili formu, a našalili su se i dok su pozirali sa svojim pojasevima. Makhachev je pokazao interes za pojasom koji je držao Volkanovski, dok je Volk u šali posegnuo za Islamovim pojasom i htio ga je staviti na drugo rame. Obojica su se nasmijali na to, a publika u Australiji sve je gromoglasno popratila.

Sučeljavanja možete pogledati u videu ispod teksta, a kompletnu konferenciju za medije pogledajte klikom na LINK.

Linker
15. travanj 2024 08:09