UFC

(VIDEO) Masvidal i dalje uživa status velike zvijezde: Pogledajte UFC-ov video prilog o ‘Kralju Miamija‘

Jorge Masvidal

 Screenshot (youtube, Ufc)
‘‘Gamebred‘‘ je već nekoliko godina jedan od najpopularnijih MMA boraca na planetu

Nakon gotovo punih 20 godina i UFC 43 eventa, najjača svjetska MMA organizacija vraća se u Miami. Spektakularni UFC 287 event predvodit će novi obračun Israela Adesanya i Alexa Pereire, a pobjednik borbe kući će otići s pojasom prvaka u srednjoj kategoriji.

Možda i veću pažnju od njih, točnije podršku publike u Miami-Dade Areni, dobit će Jorge ‘‘Gamebred‘‘ Masvidal. 11-rangirani izazivač UFC-ove velter kategorije nastupit će u sunaslovnoj borbi večeri, a protivnik će mu biti Gilbert Burns.

Masvidal će uživati ogromnu podršku s tribina, jer radi se o domaćem borcu koji se rodio i odrastao u Miamiju. Masvidalovi roditelji doseljenici su s Kube (otac) i iz Perua (majka). ‘‘Gamebred‘‘ je miljenik brojnih žitelja Miamija, a svojom osobnošću i stilom borbe privukao je i puno šire mase, te se prometnuo u jednog od najpopularnijih UFC-ovih boraca.

Istina da je trenutno u gubitničkoj seriji i da je upisao tri uzastopna poraza, ali Masvidala se ne smije unaprijed otpisivati. Radi se o jednom od ubojitijih udarača UFC-ove velter kategorije i on će na eventu u Miamiju biti spreman doslovno ‘‘poginuti‘‘ u meču protiv Gilberta Burnsa.

‘‘Durinho‘‘ je također pokazao u svojim mečevima da je spreman gurati se do krajnjih granica i nema sumnje da nas čeka fantastičan meč. UFC tijekom cijelog ovog tjedna ulaže puno u promociju tog meča, a naročito u promoviranje Jorgea Masvidala kao svoje ponajveće zvijezde.

Na njihovom službenom YouTube kanalu sada možete pogledati vrlo zanimljiv video prilog pod nazivom ‘‘Jorge Masvidal - Kralj Miamija‘‘. Radi se nešto kraćem, ali vrlo interesantnom uratku vrijednom pažnje, a video možete pogledati klikom na LINK.

Dva dana dijele nas od eventa, a do tada uživajte u svim ovim najavama i promotivnim videima koje UFC objavljuje na svom YouTube kanalu.

Linker
04. svibanj 2024 00:28