UFC

(VIDEO) Masvidal si je već pronašao dva izazivača, njegov izbor mogao bi vas iznenaditi

Masvidal vs. Diaz
 VANESSA CARVALHO / BRAZIL PHOTO PRESS / AFP
'Gamebred' jednom želi vratiti uslugu, a drugom se osvetiti za posljednji poraz u svojoj karijeri

Prođe li sve prema planu Jorgea Masvidala, popularni borac iz Miamija nadolazećeg će vikenda na Otoku Yas pobijediti Kamarua Usmana i postati novi UFC-ov prvak u velter kategoriji.

A što slijedi nakon toga? Čini se da je 'Gamebred' već razmišljao i o svojim potencijalnim izazivačima pa je tako Arielu Helwaniju otkrio dva imena protiv kojih bi volio braniti svoj novi pojas.

Ne, to nisu Gilbert Burns ili, recimo, Colby Covington... Masvidal je, naime, među najpoželjnijim suparnicima naveo Natea Diaza i Stephena Thompsona!

"Imam dvojicu na svom radaru, a Nate je definitivno jedan od njih. Bez obzira na sve, mi smo imali dobar meč, ali ne i rezultat kakav je svijet priželjkivao. Znam da i Nate to želi, a to želim i ja. Stoga, kad osvojim ovu titulu, ništa ne bi bilo bolje od toga da mu dam priliku kakvu je on meni dao u borbi za njegov BMF pojas", rekao je Masvidal prisjećajući se meča koji je na UFC 244 priredbi u pauzi između treće i četvrte runde zaustavljen zbog Diazove posjekotine.

'Gamebred' se potom okrenuo i posljednjem borcu koji ga je porazio. Riječ je, naravno, o Thompsonu koji ga je jednoglasnom sudačkom odlukom svladao u studenom 2017. godine.

"Drugi lik s kojim ćemo se definitivno boriti u nekom trenutku je Thompson. Ne radi se tu o nečem osobnom. Prema njemu osjećam samo ljubav i poštovanje, ali jednostavno bih volio da se ponovno sretnemo. Smatram da bih u revanšu definitivnom bio bolji nego što sam bio u prvom susretu. Mislim i da je on dobar 'matchup' za mene. To je meč koji će se definitivno dogoditi", poručuje Masvidal.

Je li i vas iznenadio ovaj izbor ili ste to od Jorgea i očekivali?

Linker
26. travanj 2024 07:11