UFC

(VIDEO) McGregor noćas doživio brzi poraz na ‘TUF-u‘, nokautirao borca koji ga je predstavljao

Conor McGregor

 Screenshot (ufc Fight Pass)
Iako ovog tjedna Conor nije radio probleme u kavezu, to ne znači da nije napravio nešto vrijedno spomena

Noćas je emitirana sedma epizoda 31. sezone ‘‘The Ultimate Fightera‘‘, a podsjetimo se samo kako Conor McGregor i njegov tim nisu uspjeli pobijediti niti jednom. Imao je Conor nakon toga napade bijesa, no izgleda da se ipak malo pribrao te je ova epizoda prošla bez ispada. Barem što se samog natjecanja tiče.

Jason Knight (22-7) doveo je trenera Chandlera do sedme pobjede ove sezone, a tim McGregor je noćas predstavljao Landon Quinones (7-1). Početkom borbe su obojica pogađali odlične udarce, a onda je Quinones pokušao ‘‘double leg‘‘ rušenje kojeg je i dobio. Knight se uspio izvući i uhvatiti ‘‘armbar‘‘, a zatim je imao divnu tranziciju u ‘‘trokut‘‘ te je nakon manje od minute Quinones tapkao i timu McGregor nanio sedmi poraz ove sezone.

Nakon pobjede Knight je došao do McGrgora i rekao mu ‘‘još jedan, još jedan dušo‘‘. Conor mu je odgovorio ‘‘još jedan što?‘‘, a Knight je odgovorio da ih samo još jedna pobjeda dijeli od 8-0. Nakon toga su stisnuli ruke i svatko je otišao svojim putem, a Chandler je uistinu bio ponosan na svoj tim.

Iako ovog tjedna Conor nije radio probleme u kavezu, to ne znači da nije napravio nešto vrijedno spomena. Naime, tokom sparinga s Quinonesom, borcem koji ga je noćas predstavljao, McGregor ga je pogodio nogom u tijelo, nakon čega je Quinones završio na podu. Conor ga je ohrabrio da prijeđe preko toga i nastavi s treningom, a kasnije je Quinones rekao kako je udarac sjeo točno u jetru. Video nokauta možete pronaći ispod:

Linker
10. svibanj 2024 18:43