UFC

VIDEO: Merab Dvalishvili zbija šale na račun Seana O‘Malleyja, urnebesni video objavio je na svom profilu

Merab Dvalishvili Instagram

 SCREENSHOT
Ima zanimljiv način promoviranja svoje nadolazeće borbe za titulu protiv bantam prvaka O‘Malleyja.

Merab ‘Stroj‘ Dvalishvili elitni je borac UFC-a i sljedeći na redu koji bi trebao napasti titulu bantam kategorije koju drži Sean ‘Suga‘ O‘Malley, međutim u slobodno vrijeme gruzijski borac voli stvarati neke poprilično urnebesne skečeve na društvenim mrežama.

Zapravo, za Dvalishvilija je to postala neka vrsta njegovog zaštitnog znaka nakon što je usvojio nadimak "Professor Machine" kako bi se sprdao s Henryjem Cejudom zbog njegove nesposobnosti da izgovori njegovo prezime pred njihovu borbu ranije ove godine u veljači.

Ovaj put, urnebesni Gruzijac odlučio je odigrati ulogu heroja vatrogasca. U videu ga možemo vidjeti kako trenira, izašao je van trčati. Nakon što se približio jednoj zgradi i vidio dim koji izlazi iz jednog od prozora, Dvalishvili odmah skače u akciju, stavlja opremu vatrogasca i sprema se spasiti unesrećene. Međutim, uskoro otkriva da "požar" dolazi od UFC-ovog prvaka u bantam kategoriji, Seana O‘Malleya.

Dvalishvili se posebno potrudio izvoditi šale na račun O‘Malleyjeve strasti za marihuanom. U videu pokušava urazumiti trenutnog prvaka da ozbiljno shvati pripremu za njihov nadolazeći meč i da kakav to primjer daje mlađim generacijama.

‘‘Trebaš biti spreman za pet rundi‘‘, rekao je Gruzijac u videu. ‘‘Trebam tvoj ‘cardio‘, prijatelju! Trebaš se uozbiljiti!‘‘

Borba između Dvalishvilija i O‘Malleyja za titulu bantam kategorije bi se trebala dogoditi kasnije ove godine, ali još nije objavljen nikakav službeni datum.

‘Stroj‘ je ovaj smiješni video objavio na svom Instagram profilu, pogledajte niže.

Linker
24. travanj 2024 14:42