UFC

(VIDEO) Miočić, Conor i ostale UFC-ove zvijezde u ulozi srednjoškolaca: Pogledajte urnebesni videouradak koji zabavlja MMA fanove

Stipe Miočić (gore lijevo) | Conor McGregor (dolje lijevo) | Dana White (desno)

 Instagram (mmacomedy)
Društvenim mrežama kruži serijal popularne Instagram stranice

MMA kao sport jako brzo se razvijao proteklih godina. Sve je više velikih MMA organizacija, UFC doseže nove razine, a doslovno iz svih dijelova svijeta dolaze vrhunski borci koji mogu konkurirati za sam vrh.

Jasno je da se MMA tu neće zaustaviti i ‘‘krivulja‘‘ nastavlja ići prema gore. Rast sporta popraćen je i sve većom medijskom pažnjom, kao i pažnjom stranica na društvenim mrežama.

Mnoštvo je vrhunskih MMA stranica na društvenim mrežama koje donose odličan sadržaj, insajderske informacije, fantastične tehničko-taktičke analize, intervjue s borcima itd. Naravno, mjesta uvijek ima i za one šaljivi sadržaj kojem su posvećene određene stranice na društvenim mrežama poput ‘‘MMA COMEDY-ja‘‘.

Ta stranica u posljednje vrijeme postala je hit zbog serije uradaka pod nazivom ‘‘Da su UFC-ovi borci u srednjoj školi‘‘. Na šaljiv i jako kreativan način brojni UFC-ovi borci prikazani su u srednjoškolskim ulogama.

Posljednjih dana društvenim mrežama kruži šesti dio tog šaljivog serijala. Stipe Miočić između ostalih našao se u tom uratku, a tu su još Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov, Shara Magomedov, Max Holloway, Jiri Prochazka, Alex Pereira itd.

Mjesto u tom uratku dobio je i Tom Aspinall. Engleski teškaš prikazan je kako u školskoj knjižnici sjedi u društvu ‘‘Nine Drame‘‘. Nina je djevojka koja stvara raznorazni sadržaj za UFC-ove društvene mreže, kao i za Whiteov projekt pod nazivom ‘‘Power Slap‘‘. Aspinall je Nini tijekom intervjua postavio jedno ‘‘neukusno‘‘ pitanje, a upravo taj dio njihovog intervjua uključen je u videouradak ‘‘MMA COMEDY‘‘ Instagram stranice.

Kako u cijelosti izgleda taj humoristični uradak, možete pogledati u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Ostale dijelove tog serijala potražite na ‘‘MMA COMEDY‘‘ Instagram stranici kojoj možete pristupiti klikom na LINK.

Linker
27. travanj 2024 06:01