UFC

(VIDEO) ‘Mlad sam, gladan sam i čovjek sam na misiji!‘; Pogledajte UFC-ovu najavu Rakićeva meča

Jan Blachowicz i Aleksandar Rakić

 Screenshot (youtube, Ufc)
Sve smo bliže najvažnijem meču u karijeri sjajnog srpskog poluteškaša

Nešto više od tri puna dana dijele nas od novog meča Aleksandra Rakića. Srpskog poluteškaša i trenutno najboljeg regionalnog MMA borca, iščekuje najveći meč u dosadašnjoj karijeri.

Poljak Jan Blachowicz nalazit će se na suprotnoj strani kaveza, a bivši prvak poluteške kategorije, Rakićeva je ulaznica za napad na titulu. Pobijedi li Rakić u ranim nedjeljnim satima, gotovo sigurno postaje sljedeći na redu za napasti pojas, koji je trenutno u vlasništvu Glovera Teixeire.

Meč između Blachowicza i Rakića ujedno je i glavna borba večeri na UFC on ESPN 36 eventu, a prvi puta u svojoj UFC karijeri, Rakić će se boriti u meču ugovorenom na pet rundi. Prilika je to da ''Raketa'' prezentira svoje sposobnosti i u kasnijim rundama (ako do njih dođe) te da se okuša u takvom meču uoči eventualnog napada na titulu.

''Ovo je najjači meč u mojoj karijeri. Borim se s bivšim prvakom, a nakon što pobijedim Blachowicza, bit ću sljedeći na redu za napasti titulu. Mlad sam, gladan sam i čovjek sam na misiji! Mislim da Jan ne može pružiti ništa što već nisam vidio u ovom sportu.'', poručio je Rakić u UFC-ovoj novoj najavi ove borbe.

''Svi misle da me poznaju, da znaju kako se borim. Ali kad borba krene, onda shvate da su moja moć, brzina i tajming posve drukčiji nego su očekivali.'', poruka je Poljaka.

Sjajan meč trebao bi se dogoditi u sklopu glavne borbe večeri na nadolazećoj UFC priredbi, a kako izgleda najnovija UFC-ova najava ovog meča, pogledajte u videu ispod ovog teksta.

Linker
26. travanj 2024 08:33