UFC

(VIDEO) Najava za posljednji UFC-ov PPV spektakl u 2021. godini je ispred nas

 UFC 269
UFC će bez sumnje po dobrom pamtiti godinu koja je na izmaku

2021. godina jedna je od plodonosnijih na svjetskoj MMA sceni. Iako se još uvijek nije sve u potpunosti vratilo u normalu, odnosno ono što smo poznavali prije ožujka 2020. godine te se UFC-ove Fight Night priredbe i dalje provode u kontroliranim uvjetima APEX kompleksa, najveća svjetska MMA promocije bit će itekako zadovoljna godinom u kojoj su napokon dva puta Conora McGregora doveli u borilište te u kojoj su odradili još nekoliko nezaboravnih priredbi.

Sve to zaključit će se jednim posebnim spektaklom. UFC 269 priredbom koju će 12. prosinca ugostiti T-Mobile Arena u Las Vegasu. Još jedan savršen i kvalitetom pretrpan program bit će ono čime će UFC pritvoriti vrata, a onda ih zatvoriti još jednim Fight Nightom tjedan dana poslije.

Iako je cijeli program na papiru spektakularan, tri borbe ipak ulaze u prvi plan i one su pronašle svoje mjesto u službenoj najavi, kojom je započelo mjesec dana promoviranja priredbe predvođene borbom za UFC-ovu titulu lake kategorije, između Charlesa Oliveira i Dustina Poiriera. Dvije su borbe za titulu na programu, budući da su svoje mjesto ovdje pronašle Amanda Nunes i Julianna Pena, no mnogima će najuzbudljivije ipak biti rješavanje starih dugova između Jorgea Masvidala i Leona Edwardsa.

Najvažnije činjenice ekspresno su postavljene u najavu koja se nalazi ispod teksta i koju ovim putem imate priliku pogledati. Nije da nam se žuri završiti godinu što prije, vrijeme ionako prolazi prebrzo, ali svakako će to biti lakše podnijeti uz ovakve spektakle, zar ne?

Linker
09. travanj 2024 00:10