UFC

(VIDEO) Napokon znamo gdje je puklo: Countdown najdublje do sada ušao u odnos Covingtona i Masvidala

Colby Covington i Jorge Masvidal

 screenshot (YouTube, UFC)
Ovih 40 minuta najave nesumnjivo ćete pogledati u jednom dahu

Napokon smo dočekali priliku pogledati priču Jorgea Masvidala i Colbyja Covingtona od samog početka, tj. od dolaska Colbyja u American Top Team na Floridu. Nakon svih najava kroz koje smo već vidjeli puno toga, dobili smo onu u kojoj možemo najdublje do sada zaviriti u odnos čija priroda zvuči nevjerojatno. Kako su dva borca, u nevjerojatno kratkom vremenu, od nerazdvojnih najboljih prijatelja postali dvojac koji se ne podnosi.

U Countdown najavi posvećenoj borbi koju ćemo pratiti u noći s 5. na 6. ožujka, njihov odnos seciran je u detalj, a pred nama su i mnoge do sada neviđene scene kroz koje je vrlo lako zaključiti koliko su oni uistinu bili bliski. No, tu je i dovoljan broj scena kroz koje možemo vidjeti kako njihov današnji odnos niti jednom dijelom ne ulazi u glumu. Oni se uistinu ne podnose.

Saznali smo i gdje su stvari krenule pucati. Nekako smo znali da je to bilo u vrijeme kad je krenuo Colbyjev strmoglavi uspon prema vrhu, ali i kad se Masvidal vratio nakon serije negativnih rezultata te krenuo sa svojom serijom nokauta koje je od njega napravili jednu od najvećih MMA zvijezda u ovom trenutku. A prve iskrice nastale su oko honorara Jorgeovom dugogodišnjem treneru, kasnije i Colbyjevom.

Vjerujte da ćete cijelu ovu epizodu, odnosno najavu pogledati u jednom dahu jer svako malo doznajemo neke nove informacije, gledamo scene koje do sada nismo vidjeli te slušamo izjave boraca, ali i ljudi oko njih, onih koji su sve to s njima prolazili.

Uistinu nema smisla duljiti s ovim tekstom, Countdown je pred vama, pogledajte ga i uživajte!

Linker
23. travanj 2024 18:51