UFC

Joanna Jedrzejczyk prozvala Colbyja Covingtona: ‘Zašto glumiš McGregora, a pričaš loše o njemu?‘

Joanna Jedrzejczyk

 Mike Stobe/Getty images/Profimedia
Bivša prvakinja UFC-ove slamka kategorije kritizirala je nekadašnjeg timskog kolegu

Iako je Colby Covington bio jedno od najzvučnijih imena American Top Team dvorane, sada je definitivno jedno od najomraženijih imena među članovima spomenute dvorane. ''Chaos'' je od 2020. član dvorane MMA Masters, a iz ATT-ja neslavno je izbačen.

Previše animoziteta stvarao je Covington svojim prisustvom u toj dvorani. Sukob s Jorgeom Masvidalom radio je brojne probleme trenerima i svima prisutnim u dvorani, a Covington je svojim izjavama i prozivkama nerijetko provocirao i ostale članove dvorane. Dustin Poirier i Joanna Jedrzejzcyk neka su od imena kojima se Covington zamjerio, a Poljakinja se osvrnula na Colbjya prilikom gostovanja u ''The Fighter vs. The Writer'' podcastu te je prokomentirala nadolazeći meč između Colbyja i Masvidala.

''Jako, jako sam uzbuđena. Colby je sjajan sportaš. Sjećam se da je uvijek bio na strunjači i trenirao. Nakon što bi trening završio nakon sat i pol, on bi odradio dodatnih sat i pol s Masvidalom. Nedavno sam imala razgovor s nekime kako je ludo da su oni nekoć bili prijatelji. Uvijek su bili zajedno. Sada gledamo sve ove promotivne videe i oni su postali najveći rivali. Težak je to meč za obojicu, ali uistinu imam osjećaj da će ga Masvidal iznenaditi kao što je to učinio protiv Darrena Tilla i Bena Askrena.'', Joanna je prokomentirala meč, a zatim se osvrnula na Colbyja.

''Najgora stvar u vezi Colbya jeste to što većina stvari koju je on rekao nije istinita. Način na koji se ponašao nakon što je osvojio pojas privremenog prvaka. Pričao je kako su mu otvarali vrata, da je imao vozača, djevojke su bile oko njega dok je dolazio u ATT. To nije istina. Zašto glumiš da si Conor McGregor, a onda pričaš loše stvari o Conoru? Samo je jedan Conor McGregor. Nemoj ga nazivati raznim imenima dok pokušavaš biti kao on. Praznih si džepova, a pokušavaš odglumiti kralja. Ne možeš to raditi i pričati laži.'', dodala je bivša prvakinja UFC-ove slamka kategorija.

Čini se kako Covingtonova lažna osobnost nailazi na sve veće osude. Koliko god ga neki ljudi pravdali da je to takvo ponašanje isforsirano od strane UFC-a kako bi se bolje prodao, jednostavno je nemoguće pronaći legitimno opravdanja za njegovo ponašanje. Nebrojeno puta prešao je granice dobrog ukusa i dojam je kao se i sam utopio u svojim lažima te isforsiranom imidžu zlikovca.

Linker
19. travanj 2024 03:11