UFC

(VIDEO) Nate Diaz uz ovacije fanova ‘zapalio‘ na konferenciji za medije

Nate Diaz
 screenshot (YouTube, UFC)
Ono što je značajan dio njegovog imidža, prezentirao je popularni borac na konferenciji za medije

Sudionici glavne tri borbe UFC 263 priredbe našli su se u Glendaleu na konferenciji za medije, a najviše pažnje na sebe uspio je privući Nate Diaz. U stilu svog imidža i onoga što je zaslužno za veliki broj fanova do kojih je došao, Diaz je usred konferencije za medije izvadio "smotuljak" i zapalio.

Među prvima je to primijetio Marc Raimondi s MMA Fightinga, koji je isto kratko snimio i odmah objavio na Twitteru, uz komentar kako je samo jedan Nate Diaz.

Nedugo nakon toga, Raimondi je došao na red za postavljanje pitanje pa je Natea pitao što je on to pušio. Borac je uz osmijeh odgovorio kako je to bio Kill_4209, no u početku nije bilo jasno o čemu je riječ.

No, upravo to ime bilo je označeno i na Nateovoj Instagram objavi, gdje se snimio s oduševljenim fanovima u pozadini.

O čemu je točno riječ, objasnio je Brett Okamoto. Radi se o Nateovoj vlastitoj vrsti marihuane. Kako je tako blizu borbe mogao konzumirati čistu marihuanu, a ne CBD? Riječ je o zakonima američke savezne države Arizone, gdje će se priredbe održati te gdje je dozvoljeno sve osim dolaska u samu borbu pod vidljivim utjecajem opijata.

Ukratko, u stilu Conora McGregora i njegovog viskija, koji je sjajan marketing dobio pred Irčevu borbu protiv Khabiba Nurmagomedova, Nate je ovako odlučio promovirati svoj vlastiti proizvod

Diaz je "dim" ponudio i Brandonu Morenu, koji je sjedio pored njega, no Meksikanac je ovim putem odbio poslužiti se.

Dana White sve je pratio s osmijehom na licu, ali ne možemo biti sigurni je li znao za plan borca od kojeg je zapravo nešto u tom stilu mogao očekivati. Naime, vjerojatno se sjećate kako je nešto slično odradio i na otvorenom treningu prije svoje posljednje borbe. Jedino što je onda u pitanju bio CBD, ovako je sve digao na malo višu razinu, iskoristivši lokaciju koju je UFC odabrao za organizaciju ove priredbe.

Linker
14. travanj 2024 21:53