UFC

(VIDEO) ‘Ne bojim se Umara Nurmagomedova, strah postoji samo prema Bogu. Ako Dana kaže da se moramo boriti, borit ćemo se‘

Merab Dvalishvili

 Amy Kaplan/icon Sportswire/newscom/profimedia
Dvalishvili je tvrdim narativom odgovorio na pitanje jednog obožavatelja

Merab Dvalishvili i dalje smatra da Sean O’Malley zaslužuje revanš prije nego što Umar Nurmagomedov dobije priliku boriti se za UFC-ov pojas.

Dvalishvili je osvojio bantam titulu jednoglasnom odlukom sudaca protiv O’Malleya na UFC-u 306 u rujnu. Nakon te pobjede, činilo se da će Nurmagomedov, nakon dominantnog nastupa protiv Coryja Sandhagena na UFC-u Abu Dhabi, biti sljedeći u redu za titulu. Međutim, pojavile su se informacije da su Nurmagomedov i Song Yadong u pregovorima za međusobni dvoboj. Prema riječima više izvora upoznatih s planovima promocije, borba još uvijek nije dogovorena.

Na Q&A sesiji za fanove UFC-a 308, Dvalishvilija je jedan obožavatelj pitao zašto se "boji" suočiti s Nurmagomedovom i zašto više naginje prema revanšu s O’Malleyem. "Idemo ga izviždati," odgovorio je Dvalishvili. "Ne bojim se nikoga, osim Boga."

"Gdje je taj tip? On prihvaća drugu borbu. Boji se. Bori se protiv nekoga drugog. Gdje je? Gdje je? Recite mi. Želi dobiti nokaut od nekog drugog, a onda će imati izgovor. Neće ući u ovu borbu. Ja ne dogovaram borbe. Dana White i Hunter Campbell odlučuju s kim ću se boriti. Ne znam. Ja ne donosim odluke. Nikad ih ne donosim."

Što će onda biti sljedeći korak za novog prvaka bantam divizije? Dvalishvili kaže da će prepustiti UFC-u da odluči. No, da je odluka na njemu, "The Machine" tvrdi da bi O’Malley trebao biti sljedeći protivnik, jer smatra da Nurmagomedov mora još dokazati svoje vještine prije nego što dobije priliku.

"Ako mi Dana White kaže da se moram boriti protiv Umara, borit ću se protiv Umara, u redu?", izjavio je Dvalishvili. "Ali, znate što? Umar ne zaslužuje borbu protiv mene. Sean O’Malley zaslužuje priliku za revanš, i ja ću mu je dati. On to zaslužuje, a nakon toga Umar mora dokazati svoje vještine, pa ću se onda boriti s njim."

Linker
25. listopad 2024 18:26