UFC

(VIDEO) Ngannou i Gane posljednje sučeljavanje odradili na prijateljski način

Francis Ngannou i Ciryl gane

 FREDERIC J. BROWN/AFP/Profimedia
Na ceremonijalnom UFC 270 vaganju održana su posljednja sučeljavanja pred priredbu

11 borbi održat će se na UFC 270 priredbi, a njihovi sudionici i sudionice odradili su posljednja sučeljavanja na ceremonijalnom vaganju pred publikom u Anaheimu. Publika je ono što borce uvijek dodatno motivira pa na ovakvim događanjima može doći do tenzija koje će kasnije ostaviti trag i na samu borbu, a to je ono što automatski i spomenutu publiku dodatno diže na noge. Ovog puta nekih jačih tenzija ipak nije bilo.

Veselili smo se vidjeti sučeljavanju sudionika borbe za najopakijeg čovjeka na svijetu, a ono je prošlo u prijateljskom raspoloženju. Nešto su kratko porazgovarali, vjerojatno na francuskom jeziku, a onda se pozdravili šakama, tzv. "fist bumpom".

Nešto više tenzija vidjeli smo kod Deiveson Figueireda i Brandona Morena. Zapravo, Brazilac je tu bio onaj koji je pun energije pokušao doći što bliže svom protivniku, no organi reda predvođeni Danom Whiteom su tu uspješno anulirali. Moreno je, po svom dobro starom običaju, sve pratio s osmijehom na licu.

Akcija započinje u 1 sat iza ponoći s dvije ženske borbe. Glavni program na rasporedu je u 4 sata, dok bi prva od glavna dvije borbe mogla započeti oko 5 sati i 30 minuta.

Linker
26. travanj 2024 19:02